Archive for the ‘Tricks’ Category

Sesongens første skitur

torsdag, desember 16th, 2010

…endte ikke helt som planlagt da, for Vida strakk en muskel på ukjent måte… Vi gikk fra Sognsvann til Ullevaalseter. Fine forhold og løyper. Tok det med ro hele veien siden det var sesongens første skitur, men likevel strakk hun da en muskel på innsiden av låret… Får holde seg i ro nå framover da. Nå skal det sies at Vida er høyt og lavt så lenge hun er løs, så det er nok fort gjort med en strekk. Trur nok ikke det er så alvorlige greier. Gått over beinet hennes, og funnet de ømme punktene, og hun har fått lett massasje og en liten pille. Turer i bånd framover nå, så går nok dette fort over igjen.

Når det kommer til trekk, så er Vidas motto «style is everything». Her er det ofte skikkelig god stil, men lite kraft. Derfor fikk Nirm løpe løs tilbake, og hun fikk gå alene og trekke litt. Og da brukte hun litt mer kraft. Utrolig nok traff jeg ikke på noen sure mennesker som kjeftet denne gangen heller. Etter 1.5 år i Oslo, der jeg også har gått en del i populære områder, så har jeg funnet ut at jeg går aldri tur samtidlig med disse sure folkene…

Vi kjørte siden til Kløfta, og trente alene i en tom hall. For ingen møtte opp til fellestreninga. Siden vi hadde den for oss selv, og jeg så der oppe at Vida var uren i bevegelsene (hun halter ikke en gang), så fant jeg ut av vi bare skulle kosetrene litt. Eneste seriøse var en liten økt fremadsending, som gikk helt utmerket.

Ellers fikk begge hundene være ute samtidig, og de trente på tur. Noe de synes er veldig morsomt. Og vi koste oss bare med tricks. Nirm fikk trene litt på et par nye tricks, og så gått igjennom mange av de han kan. Mens Vida fikk trent på en del nytt. Både å bli ransakes og rulle rundt. Trur de virkelig kosa seg i dag, for ingen ville dra hjem igjen. De liker å få trene begge på en gang, og de er veldig dyktige på å vente på sin tur. Vida følger intenst med for å se når det blir hennes tur igjen, Nirm bedriver ofte tiden opp ned fram til det er hans tur.

Nå er det juleferie straks. Jeg har igjen noen vakter igjen før jeg skal ha fri julen i år. Alt for mye julegaver er handlet inn, og både hundene og jeg har gave på vei i posten til oss. Så da er det bare å krysse fingre for at snøen holder seg framover, så blir det hvit jul i tillegg!!