Archive for the ‘Noomis seneskade’ Category

Winter is coming

tirsdag, januar 20th, 2015

Eller mer riktig, den er her. Vi har fått mye snø de siste dagene, og det er ypperlig skiføre som vi ikke får benyttet oss av akkurat nå. Noomi er ikke bra nok til å gå på ski, Vida hater å gå på ski og jeg synes det er kjedelig å gå uten hundene… Det er en grunn til at man har hund og ski! 😀 Men til neste år, så håper jeg at Noomi skal være frisk nok til skiturer. Vida derimot skal få slippe å gjøre ting hun hater, det er en rettighet som gammel dame.

Ting går framover med Noomi nå. Det går ikke fort, men sakte og sikkert. Hun har gått litt opp i vekt, og er tilbake der hun var før hun ble veldig dårlig i fjor og mistet mye vekt og muskelmasse. Vi har staret å gå litt turer nå, og det går greit framover. Det lengste vi har vært borte fra bilen nå, er 25 minutter. Nå går ikke Noomi akkurat pyntelig og pent, det er fysisk umulig for henne trur jeg. Men det har ikke vært tegn halting. Hun får gå litt løs i hagen nå også, noe hu virkelig setter pris på.

Vida er i fin form. Hun blir jo ikke akkurat yngre med årene, men formen er like fin enda. Hun koser seg med vinter igjen, blir bare mer og mer bortskjemt, kravstor og står på rettighetene sine. Men det er sånn det er å bli gammel. Da skal man gjøre som man vil for det meste.