EFIT dag og mer snø…

Selvfølgelig daler det ned enda mer snø igjen. Ikke akkurat det jeg ønsket mest nå da, men det er jo enda februar, så snøen kan ligge en god stund til…

I dag har det vært EFIT da, og vi har vært flinke og huska den i dag. 🙂

Glemte litt at det var søndag i dag egentlig da jeg dro på tur, og «min» turplass var selvfølgelig «opptatt» (ikke mulig å parkere der). Så vi måtte gå et annet sted, der det er mer folk. Ble mye i band da, siden det var en skokk med unger i nærheten. Men de fikk strukket litt på labbene.

Stoppet innom parkeringsplassen på Borg Storsenter for en LP økt, men kunne konstantere at jeg ikke hadde en eneste klikker i bilen. Så da stod vi over den treninga. Må nok ha noen fast liggende i bilen… Det er eneste «minuset» med klikkertrening egentlig… Mulig å glemme den.

Fått trent litt momenter inne i stua i kveld da. Vida er blitt kjempeflink med ståen, og jeg kunne gå helt rundt henne i dag. 🙂 Trente også avstandskommando (enda står jeg helt inntil), og starta med å legge på kommando på ståen i dag fra sitt. Hun beveger seg korrekt der, og flytter ikke bakbeina noe. Eneste er at hu tramper ofte med venstre bakfot, men hu flytter den ikke. Starta også med bevegelsene mellom stå og dekk også. Det gikk veldig bra. Og hu reiste seg og la seg korrekt. Så da er det bare å terpe på de en god stund.

Nirm fikk litt avstandskommando trening. Han beveger seg egentlig fint, men han låser forbeina mest. På kort avstand får han ofte litt bakdrift, men dette forsvinner ofte når jeg står langt nok i fra han.
Fikk trent litt utgangsstilling-fri ved foten-fjollet vårt (vi jobber med korrekte sitter og korrekt posisjon også, bare så det er sagt…). Og han er virkelig ivrig og har mye glede når vi gjør det slik. Vi kan gå litt fram og tilbake nå, og han logrer og er ivrig. Så er det bare å få det samme andre steder. Alt er jo enklere hjemme hos seg selv… Men det er jo en start.

Bogar derimot er vinkemester nummer en. Og blitt kjempeflink til å snurre også. Samt å gå mellom beina når jeg beveger meg. Med han så synes jeg alt som har tilknytning til bein er veldig morsomt, siden han var veldig redd for bein da jeg fikk ham… Men det er mye vi har fått til å bli positivt med klikkeren. Eneste er at jeg ønsker jeg kjente til klikkertrening da jeg fikk han…

I morgen starter litt av hverdagen igjen, og jeg skal på jobb. Det blir litt spennende å se hvor mye dårligere i form jeg er nå enn da jeg ble sykemeldt. 😀 Men det går seg vel til etter noen nettet.

Leave a Reply