Ny tur til veterinæren

Da ble det en ny tur til veterinæren. Det var nok mine frynsete nerver som egentlig hadde størst behov for å dra dit. Bogar starta med å slikke seg på magen i dag og pipe samtidig. Og jeg fikk litt lettere panikk egentlig. Og «diagnosen» var egentlig ganske grei. Irritasjon og kløe etter barberinga og ultralydgelen. I kveld har han fått seg et bad og blitt vaska godt på magen, og han er roligere nå. Så det var tydeligvis noe som irriterte.

Vi har hatt mange turer i hagen i dag. Vida og Nirm har fått en haug med godissøk. De har «lidd» litt disse dagene pga Bogar, men av og til blir det slik. Dopet har hengt lengre igjen enn vanlig denne gangen, så jeg har ikke akkurat kunne dratt fra han heller. Bogar får allergiske reaksjoner på motgiften mot dopet, så han kan ikke vekkes opp (han må liksom være spesiell med alt…).

Var en tur innom Silja etter dyrleget besøket. Og allerede da hadde Bogar kvikna til veldig, og løp rundt. Noe sliten nå er han. Forståelig nok.

En stor takk rettes til Silja for god hjelp i dag, og til Renate for gode tips. 🙂

Lagt ut noen bilder vi tok i dag. Albumet er her.

Leave a Reply