Badetur og ferdselsprøve

Bogar er i egentlig ganske fin form i dag. Han har vært med på tur i skogen i dag, og løpt og kost seg. Vi gikk ikke så langt. Gikk til Tunevannet så Nirm og Vida fikk bade. Ikke for langt for Bogar å gå, og så fikk de andre to litt mer utbytte av turen fysisk. Blåste litt, så det var litt bølger der. Noe Nirm visste å utnytte. Han svømmer litt med bølgene, og så bråsnur han og svømmer alt han har mot de igjen. Noe Vida sleit litt med å holde følge.

Vida er virkelig blond til tider. Hu er fortsatt overbevist om at den eneste måten man kan svømme på, er å hoppe ut i vannet. Selv om hu står med vann til skuldrene og neste steget så er det svømmedypt, så tar hu faktisk sats og hopper det neste steget.

Var en tur på Hellerudsletta i dag og så på Wenche gå ferdselsprøve. Halvsøstra til Vida var der også, Vargfjells Easy. De har samme far. Morsomt å hilse på noen av søskna hennes. Dessverre var det ikke så bra fotovær for meg der (jeg får ikke til skikkelige bilder i motlys), så det ble lite bilder fra prøva.
En litt begivenhetsrik prøve ble det også… Det blir nok en prøve man aldri glemmer egentlig…

Oterhundene på svømmetur

Vida plasker godt til tider

Nirm tar sats for å hoppe ut

Bogar koser seg i vannkanten

Vargfjells Easy (halvsøster til Vida)

One Response to “Badetur og ferdselsprøve”

  1. Jeanette, Blaze & Talli Says:

    Ja, det var hyggelig å endelig se det «face to face». Merkelig med folk mann gjerne har «sett» på nett, men aldri møtt irl.

    Og ja, det var en minnerik Ferdselsprøve..