Gjennomkjøring

I dag ble det gjennomkjøring av B lydigheta i Lillestrøm sammen med Anne og Helene. Og vi kom oss igjennom, selv om det ble et stykk frustrert Mikkel periodevis.

Fri ved foten: Hun kan gå ganske bra her. Når hun vil. Hun hadde trege holdter, og så var hun helt teit i venstresvingene, for hun hater at jeg kommer borti henne. Og siden hun ikke er så flink til å svinge til venstre sånn egentlig, så gjør jeg nettopp det og da faller hun litt sammen. Hun har alltid hata det, av ukjent årsak. Har aldri tuppet til henne, sparket henne eller noe, så akkurat den biten er og blir uforståelig.

Innkalling: Ståmomentet var ganske greit, men hun reagerer på håndsignalet til kommandant. Så det må vi trene på etter konkurransen, og så får jeg bare være rask ute med kommandoen til helga der. Litt dårlig fart inn fra ståmomentet, men det kommer også av at vi aldri trener den biten egentlig. Så trur jeg skal gjøre det litt også i løpet av uka.

Fremadsending: Dritt, dritt, dritt og jeg trur det holder med det. Jeg ble enormt frustrert da…

Kryp: Den var faktisk ganske OK, og hun har blitt mye bedre med teknikken sin. Har hjulpet veldig å krype så mye som vi har gjort i den siste tiden.

Hals: Hun flyttet på seg, og da klarer ikke jeg å la vær å rette henne opp når det er trening.

Apport 4 kg: Gallopperte ikke helt inn. Slo vel ned til trav etter kanskje 2/3 av strekken inn.

Før vi gav oss, trente vi en del fremadsending og da gikk den biten bra. Det blir nok aldri en knalløvelse for oss, og jeg skal ikke sette henne opp i den konflikten vi hadde idag med at innkalling var et sted og fremadsending et annet sted, uten å gå helt tilbake til scratch.

Takk til flotte treningskamerater som backer en opp når man har mest lyst til å slå hue i en en lyktestolpe!!

Og for at de lar seg tyte full om valpen…. 😛

Leave a Reply