Felt og lydighet

Ny tur i kantarellskogen for å få litt orden på dette sporet mitt for helgen, og det går riktig vei nå. Jeg kommer meg ned der jeg vil, og med ca sånn lengde jeg vil også. Ganske kupert område, så da er det ikke bare å trampe på 2 km på GPSen. Da vil det ble alt for langt.

Kantareller ble det også denne gangen. Nå var veldig mye av det blitt alt for bløte og starta å råtne, men likevel ble det med en ca 10 liter med hjem. Og det var vel sånn ca halvparten av det vi fant også… Tydelig at MYE sopp råtner på stilk i de områdene…

Etter turen var det trening på Hvaltjern. Og idag var vi ganske mange.

Vi starta med et felt. Fult felt med 6 gjenstander. Hun plukket inn fire gjenstander på under 4 minutter, selv om vi brukte mye tid på linja, samt at hun var treg inn med to av de. Ikke noe 10er felt akkurat. 😛 Men det retter seg opp igjen regner jeg med, og lurer på om jeg skal dra avgårde litt tidlig i morgen og kjøre et felt før vi skal opp i sporskogen igjen. Hun var god til å følge opp ferten, og hun er flink med å gå ut å hente gjenstander hun får på veien inn (selv om hun har lyst å bytte av og til og).

Så var det lydighet. I dag har vi trent på noe så teit som at det er kult at jeg dulter til henne under fri ved foten. Skulle vært unødvendig, men det trenger faktisk Vida litt av. Hun har aldri likt å ha fysisk kontakt under øvelsene, og var kjemperedd for å støte i meg da hun hadde innsitt i front. 😛 Men det går framover, og når den dillen forsvinner, så regner jeg med at problemet med venstresvingene forsvinner og.

Krypen hennes har virkelig kommet seg! Det hjelper veldig med mengdetrening på den øvelsen pga teknikken. Så det må jeg si meg fornøyd med i det siste. At den strekken vi trener mest på ikke har mulighet til å krype så langt utenfor posisjonen pga en vegg, ser ikke ut som gjør noe når veggen forsvinner.

Hoppet er hun som vanlig noe treg i sitten på andre siden, ellers er det ikke noe å si på den øvelsen.

Så var det fremadsending. Og idag fungerte dette meget, meget bra! Etter alt rotet igår, så var det så sykt, sykt deilig at alt stemte idag. Hun har som oftest fint tempoveksling, god retning og travet fra gruppa er blitt saktere. I tillegg til at hun senker farten utover, så det er veldig små sjanser på at hun blir for lang. Så er det bare at det skal sitte til helgen da. 😛

De nye lekene hennes falt virkelig i smak også! 😀 Hun kamper godt med de, og jobber godt med de. Og nekter å slippe av og til. Det er utrolig nok litt positivt synes jeg på henne, for når hun er så myk som hun er, så liker jeg at hun er litt ulydig faktisk. *ler*

Leave a Reply