Godt nytt år!

Nå skriver vi 2012, og dette blir et spennende år. Særlig med tanke på en liten grå en som skal gjøre inntog i familien her neste månde, og som vi skal lære å kjenne. Og vi har en sommer foran oss med masse hundetrening!

Nyttårsaften her var alt annet enn rolig. Det ble sendt opp noen helt syke mengder fyrverkerier, og selv Vida synes det ble litt i det meste laget i tolv tiden. Da ville hun kose, og sovnet da jeg pusa på ørene hennes (så til de som hopper på at hun var kjemperedd nå, så sover ikke redde hunder selv om man puser på øret…). Men den lille reaksjonen var nok til at jeg ikke kommer å være hjemme her om 2 år om jeg bor her fortsatt da. I år jobber jeg på nyttårsaften, og da blir hundene med på jobb og sover i bilen. Der hører de omtrent ikke en dritt (underjordisk garasjeanlegg), i tillegg til at det ikke er mulig å stjele hundene derifra heller.

Huseier hadde lånt ut huset sitt til fest i tillegg. Akkurat det syntes jeg kunne vært høffelig å si i fra om, for da hadde jeg nok leid meg et hotellrom et eller annet sted. Det er for lytt til å sove når det festes her, i tillegg til at enkelte gutter syntes det var en utmerket idé å bruke verandaen som urinal, og både Vida og jeg ble akkurat bommet på under en slik «seanse». Greit at jeg bare leier, men visse ting anser jeg som naturlig at ikke skal være en del av leiekontrakten, og det er å kunne bevege seg utenfor døra uten å være redd for å bli pissa i hodet.

Som hør og bør, så flommes FB over av dyr som er forsvunnet i løpet av nyttårsaften. Når man ser på klokkeslettet som mange av de forsvinner på, så er de nok et resultat av enkelte eieres rare påfunn og idioti. Man lufter ikke en hund fem på tolv eksempel. I tillegg har man de i bånd eller sele. Uhell kan skje, men mye av det er nok ikke direkte uhell, men eiers tankeløshet.

Noen bilder av Vida tatt siste dagen i 2011:

One Response to “Godt nytt år!”

  1. Inga Says:

    Godt nytt år 😉 her gikk Nytt års feiringen fint, uten urinering for vår del 😉 Csipisz hadde sin beste nyttårs feiring noensinne tror jeg, med andre ord mindre redd;) Anya bryr seg ikke , heldigvis 🙂

Leave a Reply