Valpene 3 uker og 6 dager

Ingrid jukser litt for tiden, og hadde ukesoppdatering på valpene idag. Synes at vi skal få en ny en (med ny film og nye bilder) i morgen, siden de garantert har forandret seg en hel masse over natta. 😛 He he. Nei da. Skal ikke klage overhode, for det er jo stadige oppdateringer om valpene.

For å se en liten filmsnutt og nye bilder, er det bare å gå inn på bloggen til Enduro.

Ellers er det lite å oppdatere om fra vår kant. Huseier var innom her idag med et gaverkort på 500 kr som plaster på såret for «tort og svie» fra helgens «festligheter». Noe som var utrolig snilt! Hadde ikke akkurat regnet med det.

Har forresten noen nyttårsforsetter for 2012. Nå tenkte jeg å gå for noe enkelt da. Som å slutte å røyke, drikke og gamble, men tenkte at det blir for lett…. Så jeg tenkte på et par andre ting som kommer til å bli HARDT å overholde. 😛

Ikke kjøpe nye hundebøker før jeg har lest ut ALLE jeg har.
Så kjære Canis. Om jeg klarer å overholde dette, så tjener ikke dere mye på meg i år. Har nok lesestoff for hele året sånn sett.. Og nå er jeg flink og driver og leser «100% positiv problemløsning». Nå ligger jeg på ratioen at jeg kjøper mer hundebøker enn jeg rekker å lese, og tenkte å forandre på det. Men bryter jeg det om jeg kjøper en meget spennende bok som jeg skal lese med en gang? For den gjelder vel bare om jeg kjøper en som skal ligge i bunken «skal leses»? Og hva med de som bare er et oppslagsverk? De går vel ikke under dette overhode?

Ikke kjøpe hundeutstyr jeg ikke trenger.
Altså. Jeg har alt. Nesten. Trur jeg. Litt usikker kanskje om jeg trenger noe? Men mye vil ha mer heter det vel. Men så er det å definere grensene for hva som går under «trenger» og hva som ikke går under trenger. 😛 Det kan godt hende jeg trenger ganske masse rart. Som under SM der damen på Jami kommenterte «Du igjen?» da jeg kom for n’te gang for å kjøpe noe. *ler*

Ellers skal jeg som hvert år bli litt mindre hyggelig, litt mindre ja menneske og litt mer egoistisk. Det starter å fungere etter mange år, så innen jeg er 40, er jeg ikke levende med. 😛

Årets sporhundlister har jo kommet ut, og Vida og jeg ligger laaaaangt nede på listene siden vi har bare ett resultat. Men vi er da best av de med bare ett resultat, og det er jo litt morsomt. 😛 Vi ligger forøvrig på 20ende plass på NM kvaliken nå, med kun to gjeldene stevner. Neste uke er juleferien over for store og små, og da er det å legge seg i hardtrening for sesongstart.

4 Responses to “Valpene 3 uker og 6 dager”

 1. Monica Says:

  Ups…Den der med å lese ferdig burde jeg ha tenkt på og etterhvert…. *skyldig*

 2. Inga Says:

  Ha ha, ja de to første forsettene dine tror jeg en del hundefolk kjenner seg igjen på. jeg burde definitivt følge etter på den med hundeutstyr.. *Skal bare ha den, og den og den, i en annen farge osv * 🙂

 3. Ingrid Says:

  Ja du Mikkel. Jag vet inte vad som tog åt mig när jag uppdaterade bloggen med 4-veckorsfoton – en dag för tidigt. Men de ser likadana ut i dag. Möjligen har de bearbetat gårdagen och är tuffare i dag. Men så kommer det att vara hela tiden. Ju fler upplevelser de får, desto mer kräver de..;-).

  Snyggt av värden att ge dig ett presentkort. Hoppas du hittar något bra att köpa för det.

  Här har du faktiskt en som inte köper speciellt mycket hundsaker. Jag kanske har insett att hälften av det man köper är rena rama «skiten»..:-). Inte långt kvar tills vi ses nu.

 4. Mikkel Says:

  Vi er nok fler som lider av samme samlemani.

  Og jeg som tenkte jeg kunne få lurt deg til en oppdatering til! Blir jo aldri lei av å se på valpebilder (eller, alle jeg viser de til blir sikkert lei de snart da…).
  Bare en drøy uke igjen nå ja! 😀 Gleder meg veldig.

Leave a Reply