I’m in love…

Jeg starter å få en liten «crush» på en av valpene nå. Det er en uke til jeg treffer de nå, og jeg gleder meg noe sinnsykt. Blir som en liten unge på vei til Disneyland… Nå må jeg jo treffe de før jeg får vite hvem som blir min, men det er da lov med en liten «internettromanse» fram til det. Oppdretter synes jeg må hilse på de først da, og det er jeg enig i. Men en liten crush må jeg få lov til å ha fram til jeg møter de. 😛

I går var valpene ute for første gang. Det er utrolig kjekt at vinteren i år ikke har satt seg enda, og ser ut som om blir mild. For det gir valpene litt større muligheter å kunne være litt ute, når det er OK temperaturer. Det er jo ikke noe å være ute i -25 for en liten valp. Nye bilder i bloggen igjen.

Det morsomme med Nirm, var at han falt jeg pladask for fra han var født bokstavelig talt. På alle bilder og videosnutter var det denne korthårede hannhunden med halv hvit hale og trekant i nakken som tiltrakk seg oppmerksomheten min. Og da jeg traff han, så var det ingen tvil om at vi tilhørte hverandre. Men en slik gjensidig «kjærlighet ved første blikk» regner jeg ikke med å få igjen.

Nirm sitter ytterst til venstre på dette bildet. Han er bare helt fantastisk søt.

I Nirm sitt kull var det en valp jeg faktisk ikke likte. Hadde jeg fått beskjed om at den hunden ble min, så hadde jeg takket nei og reist derifra uten hund. Magefølsen stemte overhode ikke med den valpen, og jeg trur vi aldri hadde fått en god kjemi når den krashet så mye fra første stund. Nirm sitt kull er forholdvis ujamt også, og i ujamne kull er det mye viktigere hvilken hund man får. I jamne kull, så trur jeg nok det er mest hva man gjør det ut av det selv. En valp er tross alt bare en viss genpakke. Resten er og blir opp til den som er i andre enden av båndet, selv om mange foretrekker å skylde på hunden i stede for å innse sine egne begrensninger.

Det skal bli veldig moro å treffe både de firbeinte og de tobeinte på Enduro neste helg. 🙂

Leave a Reply