Valpene 5 uker

Nå har valpene rukket å bli 5 uker. Tiden går faktisk veldig fort nå, og i morgen skal jeg reise bort for å treffe de. Gleder meg noe vanvittig! (Sånn om noen skulle være i tvil). Akkurat nå er jeg verdens heldigste hundeeier føler jeg.

De har ikke fått helt vinter borte i Eskilstuna, så valpene får vært ute og opplevd verden der. Noe som ikke alltid er en selvfølge i januar, men en fordel.

Bare 3.5 uke igjen til hun skal hentes nå, og i helgen får jeg vite hvem av de som blir min. Det blir noen fine dager hos oppdretter garantert. Ikke minst å bli enda bedre kjent med de, og se på valpene. En datter av Allt-I kommer også, så da får jeg truffet henne også.


Strimman og Femman

Stjålet et bilde fra bloggen til Ingrid igjen. Flere bilder der, samt 5 ukers bilder av alle sammen (klarte ikke å lure henne til å både ha 3 uker 6 dager portretter og 4 ukers portretter sist uke… 😉 )

Vi har litt mer snø her i Oslo, uten at det er den kaldeste vinteren hittil. Og jeg håper den holder seg slik i år, sånn at valpen får være mye ute med en gang og opplevd livet. Skal avtale med noen venner om besøk for valpen, slik at den kommer seg litt rundt også. Ta det litt pø om pø, med tanke på hvem som har hunder og hvem som ikke har. Kjøre tbane, se på bylivet, kjøre trikk og slike ting også. Selv hardbarkede brukshunder må kunne være litt bybikkjer også…

Vida har kost seg i skogen i snøen idag. Løpt og lekt og vært 8 månder som hun bruker å være. I tillegg til særdeles kosete på kvelden idag. Det skal bli spennende å se hvor gode venner hun og valpen kommer til og bli også. Trur hun kommer til å synes det er stas med en valp i huset. 🙂

4 Responses to “Valpene 5 uker”

 1. Carina Says:

  Sååå søte da! <3 Nå er det ikke lenge igjen, håper jeg får hilst på henne når hun kommer. 😀

 2. Kerstin G Says:

  Hej Mikkel
  Ha en bra helg hos Enduros. Vi var där förra helgen och tittade på underverken. Så otroligt söta allihopa! Tycker de har växt mycket sen vi var där, men det går väl ganska så fort nu !
  Vi höres!

  Hej från Värmland

 3. Inga Says:

  Lykke til med turen, blir spennende å se hvem du ender opp med!

 4. Ingrid Says:

  Ja, det ska bli spännande att höra ditt omdöme när du varit här i två dygn. Själv låste jag fast mig ganska tidigt och nu har jag lärt mig att inte göra det. För det händer otroligt mycket med valparna mellan 5 och 6 veckor. De som varit anonyma kliver plötsligt fram ur sin «bubbla». Vi ses snart.

Leave a Reply