La meg presentere:

Enduros Epic Noomi – «Noomi»

Er hun ikke bare helt fantastisk?

Da var helgen som man har ventet på veldig. Tid for å møte disse fantastiske små hundene. Turen bort gikk raskt og greit med bok i CD spilleren og en GPS som fant veien uten å ta meg med på sightseeing. Fredagen ble brukt til å kose med valper og prate.

Lørdagen var valpene både ute en tur og nede i en gymsal og fikk leke der. Full fart på de, og de holdt på lengre innendørs enn utendørs selvfølgelig. Og jeg brukte masse tid på gulvet med de. Snorene på genseren og klaffene på lomma på venstre bukseben var yndete biteobjekter. Hilste på en hest gjorde de og, og Noomi turte å stikke nesa si borti mens hun satt på armen. Dessverre var armene mine fulle av valper, så jeg fikk ikke tatt bilde av det…

I dag gikk vi en liten tur med de. Så de fikk opplevd noe nytt idag og. Og kost en hel masse på de. Det var litt trist å reise fra henne idag, men nå er det ikke lenge igjen til hun kommer hjem da. 🙂

Lørdagen ble brukt til kosing, leking og tenking, tenking og tenking. Og det var vel først utover kvelden jeg bestemte meg for hvem det skulle bli. Valget falt på Strimman av flere grunner. Og det er veldig mye magefølelse inne her også.

Noomi er oppkalt etter den svenske skuespilleren Noomi Rapace, som er kjent som Lisbeth Salander fra Millennium trilogien. Nå er jeg hverken stort fan av Stieg Larsson eller henne. Jeg synes bare navnet er kjempekult. Men så har nå Noomi Rapace veldig attityd i de filmene, noe jeg håper min Noomi også får. 😉

Fler bilder kommer så fort jeg har fått redigert de. Nå er det bare å vente de tre siste ukene…

Noomi blir nok hentet sist. Synes det er bedre for henne å være noen dager ekstra hos oppdretter, og så komme hjem hit slik at jeg går rett i ferie med henne, enn å måtte kastes inn i hverdagen fra første stund.

10 Responses to “La meg presentere:”

 1. Grete Says:

  Lykke til med valpen – veldig søt 🙂

 2. Carina Says:

  Hun ser helt herlig ut! Gratulerer med å endelig vite hvem hun er. 😀 Håper jeg får mulighet til å tafse på henne når hun kommer. 😀

 3. Marthe Says:

  Hun er helt perfekt 😀 Dette blir bra, Mikkel!

 4. Klasse, Annelie, Flexi och Dio Says:

  Lycka till med ditt fina val.

 5. Maria Says:

  Herlig! Nå er det ikke lenge til! 😀

 6. Mailin Says:

  Så søt 🙂 Det blir morro! Gratulerer 🙂

 7. Eva Says:

  Så søt lita jente!

  Ho får det nok som fisken i vannet hos deg 🙂

 8. Inga Says:

  Å så søt! Helt nydelig! Og kjempe flott navne valg! 🙂

 9. Ingrid Says:

  Vilken underbar bild på henne! Skönt att hemresan gick bra. Jag ska ta väl hand om henne tills du kommer. Helt osannolikt vad fort tiden gått. Bara tre veckor och sedan är det tomt här…nästan i alla fall. Och vi slipper alla kompostgaller;-)

 10. Mikkel Says:

  Hun kommer til å ha det utmerket noen dager ekstra hos deg. Men blir sikkert rart for henne å være alene. Du får starte å skjemme henne litt bort da!

Leave a Reply