Elite gjengen 6 uker

Igår var valpene 6 uker gamle. Tiden har faktisk gått ganske fort nå, og det er 17 dager igjen til jeg henter denne fantastiske lille skapningen.

Første uken kommer jeg nok til å bare bruke til å bli kjent med henne, la henne bli husvarm og la hun og Vida lære hverandre å kjenne. Vi skal kjøre litt bil, gå turer, leke sammen og kose oss. Starte med å innføre litt rutiner i hverdagen som jeg mener er et must (som å ikke kaste seg ut av bilburet, sitte før man får mat etc). Har planer om å plage ei venninne som ikke har hund, og høre om Noomi kan komme på besøk dit først (helt ærlig, så blir hun nok ikke plaget, Noomi har vært invitert dit fra før hun ble unfanget faktisk. 😛 ). Så er det å presentere henne for treningsomgivelser og noen hunder som jeg stoler på er snill mot valper. I tillegg henter en kollega en valp et par dager etter meg, og da får de to ha noen playdater på jobb. Er litt nazi på det med hundemøter og opplevelser. At de skal være positive. Så er det jo miljøtrening som står på tapetet, men regner med at det går helt utmerket med denne lille frøkna. Vida var jo 7 år før hun ble bybikkje, og hun tok alt på strak labb.

Noen bilder av Noomi stjålet ærlig og redelig igjen. 😛

Det er flere bilder av hele gjengen i bloggen til Ingrid som vanlig. De er blitt en vilter liten gjeng. 🙂

Leita litt i SBKs Tävlingskalender idag, og ser at det er noen sporstevner innenfor kjørbar radius i frihelgene mine. Så skal melde på flere, og se om jeg kommer med på noen av de. Tenkte også jeg skal se om jeg finner noen på andre siden av Sverige som passer med valpetreff også. Melder man på mange nok ganger, så burde jo flaksen tilsi at man får plass på noen av de. 😛

2 Responses to “Elite gjengen 6 uker”

  1. Ingrid Says:

    Om du anmäler dig i närheten av Eskilstuna så vet du var du kan övernatta:-).

    Ja, hon är verkligen speciell din lilla tjej. Men det är de faktiskt allihop.

  2. Mikkel Says:

    Så bra. 🙂 Alltid kjekt å ha en seng å sove i.

Leave a Reply