E-kullet registrert

Da var herlighetene registrerte. Nå er det bare å vente de siste dagene før hun kan bli virkelig min. De fleste henter vel allerede onsdag neste uke, og jeg misunner de litt. Men jeg veit at Ingrid vil ta godt vare på Noomi de siste dagene hun er der, og er komfortabel med å vente noen dager for å hente henne. Hadde jeg ikke kunne vært komfortabel med det, så hadde jeg nok burde revurdert oppdretteren. 😉

Jeg er ikke helt komfortabel med å eie en «tysk schäferhund» da. NKK har enda betegnelsen schäferhund heldigvis. Men det er positivt at hårlaget er oppført, selv om jeg ikke er for en deling av rasen av flere forskjellige årsaker.

Har nå lagt ut kulloversikt på Noomis kull. Det er jo ikke så mye å føre på enda, men det kommer bare de får vokst litt og bli gamle nok til å delta på noe.

Leave a Reply