Trening

I dag var det dags for trening i hallen på Kløfta, og det var ganske mange der da. Så litt trangt om plassen. Da utgår det jo å kunne kjøre fremadsending og hele innkallinger. Det er litt liten plass å trene på nå vi bare har halv hall og skal dele både bruks og lydighet… Så skal nok få skaffet meg nøkkel nå, og kunne trene på dagtid der også.

Fri ved fot: Følte at hun gikk ganske greit idag. Ble tatt litt fatt i av en dommer idag, og priket litt på hvordan jeg gikk. Og det trengs. Så vi fikk god hjelp der. Og det hadde veldig mye å si på fri ved foten, og den ble penere bare Vida skjønte hva greia var.

Innkalling: Kjørte et par fra dekk til stå, og tre repetisjoner på stå til dekk. Ståmomentene hennes er bra. Belønning hos meg. Fungerer best synes jeg. Vida har stor motvasjon for å stoppe. Dekkmomentet hennes er ikke like bra. Første repetisjon trengte hun dobbeltkommando med stemme, siden hun ble stående. Valgte å belønne dekken for det. Så overdrev jeg signal neste gang, og tredje repetisjonen hadde hun en utmerket dekk. Vi baklengskjeder ikke denne øvelsen. Det fungerer dårlig på Vida synes jeg, siden hun vil ha ordning i sakene sine på den øvelsen.

Hals: Hun har fin hals og satt rolig idag. Annet enn at hun tar såpass spenntak med forlabbene av og til, at glatt gulv gjør at hun sklir bakover. Fokuserer veldig på posisjon nå, og det har hjulpet betraktelig.

Kryp: Motivasjonen for å krype idag, og hun tyvstartet!! Som oftest så setter hun seg opp igjen, siden dette ikke er favorittøvelsen hennes akkurat. Hun krøp ganske greit idag, og vi fikk nå til noen vendinger, selv om de ikke er topp. Må jo trene på å kunne ha både høyre og venstrevendinger i krypen om vi kommer med i Sverige.

Hopp: Ganske god sitt idag til å være Vida. Trur jeg må holde meg til gode godbiter her, slik at hun ikke blir for fokusert på ballen. Da blir sitten tregere.

Apportering av metall: Fint opptak, og ikke noe tull der. OK fart tilbake første gang, mye bedre fart andre gang.

Apportering av 4 kg: Godt opptak, ikke fornøyd med farta inn og problemer med avlevering.

Stige: Hun tyvstarter litt for tiden, men hadde rolig og fin fart over. Doble steg ned, men stopper fint på nederste trinn.

I morgen er det trening i Drammen med en liten gjeng klikkerfolk. Det blir veldig moro. 🙂

2 Responses to “Trening”

  1. Ingrid Says:

    Oj!! Har ni stege inomhus också. Den hallen skulle jag vilja se. Du får ta kamera med dig nästa gång:-)

  2. Carina Says:

    Hyggelig å treffe dere igjen i dag, synes Vida er kjempeflink jeg! Og jeg smugtittet på innkalling med stå, den var pen. 😀

Leave a Reply