Litt Noomi bilder

Stjålet noen Noomi bilder igjen jeg. Sammen med mammaen sin. Litt irrettesettelse får hun og, så godt hun ikke bare blir forlatt ensom i skogen der borte i Sverige. 😛 De har blitt chippet idag også. Og så er det bare ni dager igjen nå… (ikke at jeg holder telling eller noe…). Stakkars Noomi som blir alene og trur at ingen vil ha henne… 🙁

Noomi har fått litt småting (igjen). Marit har laget det fine rosa halsbåndet til henne. Det er i størrelse 40 cm, så er til hun blir litt eldre. Har jo to babyhalsbånd til henne. Kampsauen har jeg kjøpt fra Oona.

I dag har det blitt en svensketur, og det ble litt småtterier. Svenskene er så utrolig mye bedre på dette med vegetarretter fra fryseren. Nå foretrekker jeg å lage alt fra bunnen av selv om mulig, men burgere og falafelboller klarer jeg ikke enda. De henger rett og slett ikke sammen. Men funnet en oppskrift nå som jeg skal prøve, bare jeg får meg ny foodprosessor…

2 Responses to “Litt Noomi bilder”

  1. Ingrid Says:

    Nää Noomi kommer att tro att hon ska bli min nya tävlingshund när hon blir ensam kvar…;-).

    Chipmärkningen gick fint. Det var bara två som skrek hjärtskärande. Behöver jag berätta vilka två det var?…;-)

  2. Mikkel Says:

    Hva??? Skrek lille Noomien min!!

Leave a Reply