Elitkullen starter å flytte

I dag reiser de to første søsknene til Noomi hjem til sine eiere. En reiser i morgen, og to til fredag. Og så er det bare Noomi som blir igjen til søndag. Blir sikkert litt tomt for henne, å først ha fem søsken, for så å være alene. Men da får hun ha mammaen sin for seg selv, og så får vi håpe Ingrid skjemmer henne litt bort.

I går var de på veterinærkontroll, og Noomi var ei lita rampejente. Rev ned kompostgrinden foran døra og så løp avgårde i korridoren. Mitt «eminente» system med å skille kjøkken og stue med to kompostgrinder bare er nok ikke helt Noomi sikkert. Så det må nok litt mekking til for å få sperret av adgangen dit. Vida sikkert er det som bare det, for hun kunne aldri falle seg inn å dytte på ei grind.

Nå er det tre arbeidsnetter igjen, og fire dager til å hente henne. 😀 Har opplæring i tre dager for ferievikaren min, så det kan bli spennende. Selv om 99% går helt utmerket å ha med, så skjer det at man får med seg noen man har lyst å sette av for å passe på en dør hele natta.

Stjålet noen bilder igjen. Ser ut som øra er på vei opp nå, så jeg får forhåpentligvis ikke noe hengeøreschäfer. 😛 At hun får store ører tviler jeg ikke på, siden jeg samler på hunder med store ører. Dessuten har mine hunder en lei tendens til å bli høye, så jeg håper at hennes øverste potensial på høyde ikke er så mye…


Noomi lurer på om hun kan ta med sin søster Essi på noe bøll igjen


Noomi. Hun har et rampete utrykk…

Nå er det straks dags for at det er Ingrid som skal mase på bilder og stjele i vilden sky. 😛 Hun har jo den enkleste jobben. Det er tross alt bare 8 uker (selv om de er seks da), mens vi skal forhåpentligvis bli mast på om bilder i 15 år framover… <3

Leave a Reply