Nå hender det noe med øra

Idag reiste Elda. Alle som har fulgt med kullet veit jo at det ble født en knøtt liten valp som de ikke visste om kunne overleve eller ikke. Men hun hadde livsvilje den lille krabaten, og nå skal hun bli rapporthund.

Nå starter det å hende noe med ørene til Noomi. Så snart blir hun skikkelig søt med ørene alle veier… Ser ut som hun kan få et kraftig hode synes jeg, men jeg er ikke så god på se på valper hvordan de blir som voksne egentlig. Så vi får se hvordan hun vokser seg til. Pen kommer hun garanter til å bli!


Noomi har så flott uttrykk.


Fine jenta mi!

Det telles ned for harde livet her. Har to dager igjen på jobb, og så er det ferie. Lørdag er det ut og handle de siste småtingene jeg trenger til henne (hvem skulle tru at jeg trenger mer ting???). Men jeg har enda ikke somlet meg til å handle tørkepapir og noe spray til gulvene, samt at hun og Vida trenger matbokser til V&H sin, så egentlig er det til meg da. 😛

One Response to “Nå hender det noe med øra”

  1. Michelle Says:

    For en finfin jente 😀

Leave a Reply