Dagen før dagen…

I går reiste Essi og Etta til sine eiere. Og vi håper å se de igjen snart også. Tre av valpeeierne er på FB, så det blir morsomt å følge med de. Elda har også hjemmeside. Resten får man garantert se litt via oppdretters blogg, samt treffe de i løpet av året.

Noomi har nå vært alene siden igår. Og Ingrid har vært snill og holdt meg oppdatert om henne. Trur nok jeg har det verre enn Noomi for tiden, siden jeg venter og venter. Men nå starter man å telle timer i stede for dager. 😛

I dag har Noomi fått være med i byen og vært på dyrebutikk. Gått med halsbånd også, noe hun ikke likte. Hun har vokst skikkelig siden sist, så jeg trur hun faktisk passer den minste selen sin allerede.

Masse fine Noomi bilder i bloggen til Ingrid nå, så ta en titt der. Et par stjålete kommer her:

Siste rest ble kjøpt inn i dag, så nå er alt klart til at hun kan komme og tisse på gulvet mitt. Litt vaskemiddell, nye kluter, tørkepapir i massevis og våtmopper. Denne valpen blir avisfri her hjemme av forskjellige årsaker. Særlig siden det er superenkelt å få henne ut her, og at jeg ikke leser aviser annet enn på nett, så da er det litt lite å legge på gulvet uansett. Så da får jeg ta jobben med å vaske.

Ikke lenge til man tar kvelden her. Pakke en liten «babybag» med noen tepper, tørkerull, litt utstyr og slikt. Så er det bare å vente på at Anne kommer og henter meg, slik at vi kan sette kursen mot Sveariget! 😀

3 Responses to “Dagen før dagen…”

 1. Ingrid Says:

  Ni är så välkomna. Ser fram emot att träffa dig igen. Men det kommer att bli väldigt tomt här. Ingen bäbis att tänka på…;-)

 2. Mikkel Says:

  Vi gleder oss veldig. 😀

  Blir velt tomt når du går fra 6 små huligans, og så til å være ingen igjen. Er glad for at det er kun en som skal være med hjem egentlig…

 3. Carina Says:

  Ååå, hun er såååå fiiiiiin jo! <3 Gleder meg kjempemasse til å hilse på henne! Også er jeg litt misunnelig, skulle ønske tiden kunne gå litt fortere. 😛

Leave a Reply