Velkommen hjem Noomi!

I dag var dagen man har ventet på så lenge. Hente hjem Noomi. Anne stilte opp som sjåfør og selskap, og vi pratet oss hele veien bort og tilbake igjen. Noe særlig til soving ble det ikke i natt på meg. Kun ca 4 timer. Men av og til er tydeligvs det nok. 😛

Det var moro å se Noomi igjen, og vite at hun skulle bli med meg hjem nå. Har ventet på henne i 6 månder nå, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves er det noe som heter.

Turen tilbake gikk greit. Hun holdt konsert en times tid, og var ikke helt fornøyd med kidnappingen. Men da ble hun sliten, og sov litt på fanget mitt før hun startet igjen med litt lyder. Til slutt aksepterte hun å sitte på gulvet, og da sovnet hun og sov hele veien hjem.

Stoppet på grensa for å være lovlydig og fortolle henne. Har tross alt den jobben jeg har, og har ingen planer om å få noen pletter på vandelen. At man måtte betale merverdiavgift av drivstoffet ante jeg ikke, men det måtte vi tydeligvis… I tillegg var det veldig kjekt at jeg var litt nazi på hvilke papirer jeg skulle ha med meg, trass i at enkelte mente at det holdt med mye mindre. For de skulle ha ALT…

Straks etter grensepasseringen så ble vi vinket inn til tollkontroll. Så jeg var ufattelig glad for at jeg stoppet og gjorde opp for meg. Med så mange grensepasseringer jeg har, så typisk at det var idag jeg ble stoppet. 😛 Men ingen skade skjedd, jeg hadde jo alt i orden. Men nesten litt verdt det når jeg først måtte betale og ordne med så mye papirer. Momsen kom på underkanten av 2700,- kr.

Vel hjemme så gikk første møte med Vida greit. Inne ble hun litt vel masete, og ville ikke høre på at Vida ba henne roe seg ned. Og da ble Vida litt i det krasseste laget for mitt bløte hjerte. Jeg dør jo litt innvendig når hun klaget høyt over hvor teit Vida var, men siden hun nå oppfører seg litt bedre og inviterer til lek igjen, så gikk det nok helt greit.

Et bildet av Noomi og meg:

(sjekk ut min überbarnslige favorittlue med selvlysende t-rex på. 😀 )

Maten slukte hun med en gang her. Hun har kost seg med lekene til Vida, invitert henne til lek, baset rundt i biabeden, mente med en gang at hun skulle sitte i sofaen, prøvd å dele digert tyggebein med Vida, baset i snøen og nå har hun sovnet… Min vakre, vakre, lille partysvenske…

10 Responses to “Velkommen hjem Noomi!”

 1. Kerstin G Says:

  Lycka till Mikkel !

 2. Mikkel Says:

  Takker.

  Du må få deg blogg så vi kan følge med i hva dere gjør!

 3. Anette,Issi,Amiga Says:

  Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww 😀 😀 😀

  GLEDER MEG!!

 4. Inga Says:

  Gud, så søt hun er 😉 Gleder meg til å treffe henne 😉

 5. Lone Says:

  Ååååhh, så fin hun er! Ser jo at dere er et godt team allerede 😉

 6. Ingrid Says:

  Jag glädjer mig också att allt gått så bra. Men en förbaskat dyr valp med den där förbaskade momsen…men jag antar att du tycker partsvenskan är värd det?..;-).

  Jag brukar bada alla valpar innan leverans, men glömde bada Noomi i går kväll och i dag vågade jag inte då det var så kallt ute och jag var rädd att hon inte skulle hinna torka. Bara så du vet om du tycker hon är lite smutsig. Däremot klippte jag klorna på henne.

 7. Mikkel Says:

  Hun er verdt hvert øre! Og så må du jo regne med litt bonus til oss, så da sparer hun jo inn momsen sin selv. *plystre*

  Hun lukter godt og er ikke skitten, så trudde hun faktisk var badet. 😛

 8. Michelle Says:

  Gratulerer med hjemkomst 😀 Hun er übernydelig! 😀 Og PS: Lua di er RÅ!

 9. Carina Says:

  Gratulerer så masse, endelig er hun hjemme! 😀 Gleder meg til å kosemose, hun er jo nyyyydelig. 😀

 10. Julie Says:

  Gratulerer! Ufattelig nydelig!!

  (Og jeg digger lua di!)

Leave a Reply