Bilder fra dagens skogstur

Noomi fikk sin første skogstur her hjemme idag. Noe hun satte stor pris på. Vida løp rundt med pinner som vanlig, med Noomi på slep. Så får det meste så jeg rumpa hennes. 😛


Vida har fått seg en ny hobby. Rive trær overende…


Og man skal helst ta tak litt høyt oppe!


«Du er gæren du Vida!»


Kengublod i disse genene…

Tre bilder av Noomi mens jeg ikke hadde rumpa hennes mot meg:

For det meste ser jeg bare rumpa hennes mens hun fyker rundt… Men moro har hun nok, og det er det viktigste. Vi var litt treg med å komme oss ut, så alt det fine lyset hadde jo forsvunnet. Men nå er det nesten som man håper at våren skal komme snart. Med solskinn og fulger som kvitrer i buskene.

I kveld har det blitt litt mer apporttrening, og Noomi har blitt introdusert for targetstick. Vi har også lekt litt sammen med en knute, og hun starter å bli god til å dra i mot. Jobber med å komme med leke, men ikke alltid hun husker å ta den med seg når jeg roper på henne.

En annen ting vi trener på, er å bli med inn frivillig. 😛 Hun elsker å være ute, men det er jo ikke alltid jeg har mulighet til å være ute like lenge som hun ønsker. Vida synes det er festlig med all denne småtreningen, for det vanker jo godis på henne også da.

Nå har lille umulius sluknet, og jeg håper det er for kvelden. Selv om jeg forventer et raptus til… Litt for kaldt til å være lenge ute nå dessverre. Men håper det blir mildere på dagen i morgen. Da skal vi opp i hallen og møte Anne og Inouk. Så da blir hun kastet uti treningsmiljøet sitt. 🙂 Håper det kommer noen hunder som er valpetrygge slik at hun kan hilse på de.

Lørdag har Noomi date med to småhunder som er snille. Og så får jeg se om jeg får fatt på litt fler hunder hun kan treffe.

3 Responses to “Bilder fra dagens skogstur”

 1. Eva & Elda Says:

  kul o se foto på systern

 2. Ingrid Says:

  Fantastiskt vad du håller på. Jag antar att du har planerat hennes träning sedan du bokade henne;-). Du är betydligt mer grundlig och systematisk än vad jag är. Det är bra. Jag slarvar mig fram till elitklass och sedan får jag lida för det där. Kanske bättre att vara noggrann från början…;-)

 3. Mikkel Says:

  En del av treningen har vært planlagt lenge før jeg visste at jeg skulle ha valp i år. 😛 Men mye må jo taes etterhvert man ser hunden også.

  Og trur det er bedre å være nøye fra starten av, selv om Allti har jo masse bra lydighet! Men ser jo på enkelte som har slurvet i starten som aldri får rettet opp enkelte øvelser, og sliter med de ut karriæren til hunden…

Leave a Reply