Noomi 10 uker

Da har Noomi rukket å bli 10 uker allerede. Burde vel skrevet at hun vokser og gror, men jeg synes ikke hun har blitt så veldig mye større. Noe tyngre har hun blitt, så vokse gjør hun nok. Er bare lettere å se for de som ser henne sjeldent, enn jeg som ser henne hele tiden.

Dagen idag er jo nydelig. Stod opp til +4 grader hjemme. Med solen som skinner og fuglene som kvitret i skogen så føltes det litt våraktig allerede. Men blir jo ikke lange turen når man har en liten valp med seg. Men men. Det kommer fine dager når hun blir stor nok å henge med uansett. Får håpe at våren kommer tidlig i år, slik at det er sporsesong om ikke alt for lenge…

Dro en tur på Siggerud igjen for å rusle en liten tur. Vida løp rundt med en pinne, og Noomi vekslet mellom å løpe etter Vida, snuse rundt og løpe rundt og oppdage verden. Lite folk ute og går tur dagtid også, så da har vi skogen for oss selv. Med tanken på mengde hundedrit som ligger langs skiløypa der, så tilsier det at det er mindre aktivitet der nå enn hva det var i fjor.

I dag skal vi ha en rolig dag. Dvs bare turer og ikke noe trening. Skader ikke for noen av oss. Dagene er ganske like egentlig. Det går ut på å lufte Noomi, gå turer, redde noe hun har stjålet, lufte henne igjen, hente en sko hun har tatt med seg fra gangen, overbevise Vida om at hun dør ikke selv om Noomi ramper rundt, redde dorullen fordi jeg har glemt å putte den opp igjen etc. Jeg har veldig lite ting i rekkevidde Noomi for tiden, men heller mer i høyden… Men så er hun nå så utrolig søt når hun kommer og skal sove ved siden av meg, gi en liten puss eller orme rundt i sofaen før natta. I morges våknet jeg av at hun ble litt vel aktiv med å kose da. Vel ment sikkert, men man merker liksom kosebiting med sylskarpe valpetenner.

Noen bilder må til idag. 🙂


Ørene er på vei oppover


Vida koser seg ute vinterstid


Noomi løper så fort hun bare kan.


Denne enden ser jeg mest av Noomi på tur


Et heldig øreøyeblikk!


Men de bruker å være mer slik nå for tiden

3 Responses to “Noomi 10 uker”

  1. Ingrid Says:

    Åhh så fina foton. Du får gärna skicka över «öronbilden» i stort format till mig.

  2. Eva & Elda Says:

    Härliga foto på en söt Noomi

  3. Kerstin G Says:

    Så fina foton Du har tagit på Noomi..även på Vida! Här står öronen också lite hur som helst. Ibland står båda, men i dag hänger båda… men det är väl så det är i denna åldern !

Leave a Reply