Kampen om vaskefilla…

I dag fant jeg ut denne geniale ideen at jeg skulle ha storrengjøring. Slikt må til enkelte ganger, særlig nå som jeg bare har flyttet ting opp og opp i høyden etter at Noomi har funnet ut hvor hun kan finne ting å ta tak i. Livet med en haug med ledninger til diverse tekniske duppeditter på gulvet er nok over på en god stund… Som sagt så gjort, og siden jeg er veldig flink til å belønne meg selv med andre ting, så tar slike ting en hel dag… Jeg er sabla god på belønninger nemlig!

Noomi var veldig ivrig i å gjøre husarbeid. Dessverre har vi litt forskjellig mening om hva som skal gjøres når og hvordan, og det ble heller en kamp om vaskefilla. Nå har jeg ikke sansen for å ha hunder etter både støvsuger og vaskefiller, så det ble en del lemping av valp ut av gangen. Gulvene i stue og kjøkken får taes i morgen, in case uhell inne i natt. Så får jeg heller sette de ut i bånd eller noe. Trur hun ikke har vondt av det akkurat.

Skulle gå kveldsturen vår i går kveld, og da traff vi på rådyr i skogen, så det ble uaktuelt å løpe løs der. I stede tok vi turen ned mot senteret og gikk litt der midt på natta. Innom parkeringshus og opp en sprinkeltrapp med åpne trinn. Ikke noe problem akkurat.

Skogstur idag så de fikk frese litt av seg igjen. De koser seg virkelig sammen på tur, og det er veldig hyggelig å se. Tok en litt annen vei hjem, slik at hun fikk oppleve litt nye miljøer. Jeg føler at vi ligger ganske greit an i følge disse «rule of 12 reglene». Hun har fått opplevd mange mennesker, miljøer, underlag, lyder, truffet hunder, lekt med forskjellige leker mm. Å bruke tid på å lære henne å spise mange forskjellige steder av forskjellige matfat trur jeg ikke akkurat trengs til en som er så matvrak som henne. 😛

Ellers har hun blitt virkelig varm i trøya nå, og ramper rundt mesteparten av dagen. Noe av det festligste som finnes er å stjele dorullen og løpe rundt med den. Hun har lengre våkenperioder nå, og det merkes. Trur ikke hun har så mye imot å ha flyttet til Norge egentlig. 😛

I helgen så skal vi få dratt til sentrum og kjørt trikk, buss og gått litt i bygater og på Oslo S tenkte jeg. Trenger jo ikke å kjøre mange stoppene akkurat. Og så må vi få trent litt også. Kan jo ikke bli lat denne valpen. 😛

Leave a Reply