Kiropraktortur


Bilde tatt av Jannice Hansen igår

I dag var det tid for Vidas vante tur til kiropraktoren, og ikke overraskende fant Kristin noe rusk i henne. Hun falt mindre pent på isen for litt siden, og det hjelper nok ikke på kroppen hennes akkurat.

Vida er flink som vanlig, om enn litt overivrig i dag og skulle hoppe opp på det høyeste bordet selv. Noe som ikke gikk helt som det skulle. 😛 Men hun er utrolig handterbar, og lar seg behandle selv om ting ikke er behagelig. Hun legger seg på siden på kommando, lar seg rulles over på andre siden og slike ting. Og så får hun griseøre til slutt, og det er det beste på hele turen mener hun nok!

Noomi fikk også en liten tur inn. Tidlig krøkes er det vel noe som heter, og siden hun er en veldig bestemt ung dame, som liker å få viljen sin, så er jeg litt opptatt at hun skal lære seg å handteres på alle nødvendige måter. Og da er faktisk slik ting en nødvendighet. Kristin kjente litt på henne, og fant faktisk en liten låsning som hun løsnet opp. Men når man tenker hvor høyt og lavt hundene er, så er det nok ikke så uvanlig. Men det er veldig kjekt å få det behandlet og knekket opp. Så da er det tilbake om 6 uker.

Nå skal jo ikke valper masseres akkurat, men tenkte å starte med Noomi å lære henne å like å bli tatt litt i, rettet ut bein og slike ting. Vida trenger litt behandling fra min side framover også, så da kan jo Noomi få sin del hun også.

Ferien er over for min del nå, og det er jobb i natt. Kjenner at jeg ikke helt gleder meg, og skulle gjerne hatt ferie veldig mange uker til. 😛 Men så gir det litt mersmak da, og jeg skal ha sommerferie i år for første gang på 6 år. Det gleder jeg meg veldig til nå! Den skal selvfølgelig tilbringes på kennelleir hos oppdretteren til Noomi. 😉

Stovner Hundeklubb har medlemsmøte 22. mars som omhander oppvarming, massasje og streching. Tenkte jeg skulle dra på det, siden man aldri kan lære nok om det. Massasje og streching har jeg jo ganske grei grunnkunnskap om, men jeg liker å få ideer på hvordan varme opp hundene best mulig før trening. 🙂

3 Responses to “Kiropraktortur”

 1. JanniKe Says:

  Lille Noomi er sååå vakker 😉 Har også tenkt å gå på medlemsmøtet, veldig greit å få lære litt om noe så nyttig!! Og han Geir er kjempeflink 😉

 2. Ingrid Says:

  Du ger väl ett noggrant referat från föreläsningen. Jag skulle också vilja veta mer om uppvärmning och dylikt.

  Bra att du har planerat in kennellägret och jag hoppas förstås få se dig här innan dess:-)

 3. Mikkel Says:

  Det kommer referat fra foredraget ja. Og du ser oss før kennelleiren ja. 😉 Levert feriesøknad for den uka allerede. 😛 Tenkte jeg skulle se om jeg fant noen konkurranser å melde på helga før leiren også.

Leave a Reply