Mye vil ha mer…

… når det kommer til ferie. Så imorges ble neste feriesøknad levert inn. 😛 Kennelleiren hos oppdretter i juli som jeg nevnte i gårsdagens blogg. Så får jeg se hvor mye jeg har igjen av ferie etter det, men har vel brukt opp alt da… 🙁

For meg er det tilbake til hverdagen nå. Med tilbake til jobb. Kan ikke påstå at jeg har savnet den så veldig akkurat. 😛 Noomi hadde sin første natt uten meg, men har barnepass denne uka slik at hun enda har to uker igjen før det er hverdag for henne.

Det var ikke akkurat så problematisk å dra igår. For henne. Hun koste seg hjemme, mens jeg savnet jo hundene som vanlig. 😛 Det er ikke hundene som har separasjonsangst her i huset… Men hun ble glad og fornøyd da jeg kom hjem igjen. Tørr i natt hadde hun også vært, så slapp å starte å vaske på morgenkvisten…

2 Responses to “Mye vil ha mer…”

  1. Ingrid Says:

    Och jag som trodde att du ville ha en valp till när jag läste rubriken…;-)

  2. Mikkel Says:

    Ha ha. Greit at jeg er gal, men SÅ gal er jeg ikke… 2 x Noomi i hus trur jeg hadde blitt litt for mye av det gode. 😛

Leave a Reply