1 mnd med Noomi

I morgen er det 4 uker siden Noomi gjorde inntog i livet vårt og snudde det litt på hodet. Det merkes at det er en valp i hus her, på godt og vondt. Det blir litt mer styr med enkelte ting, men så sprer hun mye glede også.

Føler at jeg starter å kjenne henne nå. Og hun er en virkelig herlig valp. Hun er glad og fornøyd med det meste, har en del egne meninger, liker å protestere når hun ikke får viljen sin og er utålmodig. Hun er veldig lett å motivere i aktivitet, enten det er trening eller lek. Leker bra og spiser bra, og det er alltid et stort pluss når man skal jobbe med hundene. Hun blir nok en hund som kan belønnes like bra med godis som med leke. Og det er vel den ultimate hund å jobbe med sånn sett? Hun vil nok kunne belønnes med både jaktleker og kampleker, og er litt som med Vida ang godis og synes jeg. Så grunnstenene en hund trenger for å kunne jobbes med, er så aldeles på plass i lille Noomi allerede. Noen hunder jobber ikke like bra for godis som for leker, men det ser faktisk ut som Noomi blir min hund nummer 7 av 7 som gjør det, og det er på fire forskjellige raser.

Ellers er det lite å rapportere om herifra. Vi går turer i skogen, trener litt småøkter innendørs og koser oss bare. 🙂

Leave a Reply