Noomi tar ingen Amelie

Noomi er ikke helt fornøyd. Her har hun planlagt både boklansering og demonstrasjoner, trass mine beskjeder om det motsatte. Etter hva jeg har skjønt så har agendaen vært «all makt til partysvenskene!», så kanskje like greit at hun ikke dro igang de planene…

Men Noomi er altså ingen papirløs flyktning nå likevel. Utrolig nok var mappa mi funnet igår, og jeg fikk telefon fra en mann som hadde funnet den tidligere idag. Var på vei til Drammen da, men snudde med en gang og fikk hentet den. Noen finnerlønn ville han heller ikke ha. Den hadde falt av litt senere enn hva jeg antok, men lå i Skullerud-dumpa.

Den har fått skikkelig juling og er ødelagt, men alt av papirer er hele og brukende. Noe bulkete, men det får man overleve. Passene har det gått verst utover, siden de lå øverst i mappa. Den har blitt kjørt over noen ganger, selv med piggdekk. Så at skadene ikke var større, er utrolig. Mannen hadde trudd at den var gammel og skulle kaste den, men heldigvis åpnet han den og så at papirene var av nyere dato og søkte meg opp (jeg er lett å finne via opplysningene pga navnet mitt).

Gjennom årenes løp mister man jo av og til ting, og dette er første gang jeg har fått noe igjen. Og jeg er glad det var akkurat denne gangen også. Det er mye styr å skal skaffe alt på nytt igjen. I tillegg til at jeg slipper da alle mine scenarioer om hva diverse papirer kan bli brukt til. 😛 Ingenting av pengene som ligger der var forsvunnet heller, og de var egentlig hovedgrunnen til at jeg antok at den ikke ville komme til rette. 😉 Er fullstendig klar over at jeg krisemaksimerer i slike situasjoner, men vi har alle våre «ting» her i livet. Noen er redd for hunder, jeg er redd for å miste enkelte papirer og ID kort. Og det er nok like effektivt å si til meg når jeg stresser rundt med manglende papirer at det er lite sannsynelig for at de blir brukt til noe de ikke skal bli brukt til, som å si til en med hunderedsel at hunden bare vil leke mens den driver og hopper på de…

Uansett ordnet det seg til slutt, og jeg har lært at biltaket er et meget dumt sted for å oppbevare ting som ikke blir stroppet fast. 😛 Fått ført inn Noomis siste vaksine også idag. Så da er alt klart for å reise østover til fredag.

Treninga i Drammen ble ikke rare greiene for mine hunder. Kom litt sent siden jeg måtte snu, og noe trøtt etter å ha sovet lite og dårlig i natt. Vida fikk pirket litt på fri ved fot som vanlig, og så på krypen. Hun trives ikke 100% i den hallen, så jeg senker kriteriene litt på hva vi holder på med der.

Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal pirke mer på krypen med Vida nå. I og med at hun sliter med låsninger, så er nok krypen noe tung for henne. Merker aldri noen smerter på henne, halthet eller urenheter i bevegelsene etterpå, ei heller ømme punkter, men jeg ser at å krype slik jeg ønsker det, er antakelig umulig for henne. Derfor skal hun nå få krype slik hun ønsker, bare det er nok til å få godkjent øvelsen. Litt hardt å ta den beslutningen, men jeg føler det er bedre å gjøre det, enn å dra det for langt slik at hun kanskje får store problemer med ryggen sin senere.

Noomi fikk leke en del i dag. Hun blir stadig heftigere i leken, legger seg bedre bakover i kampen og drar hardere. Hun har fått litt mer interesse for leken, og er ikke like villig til å levere de tilbake bestandig. Så det må vi jobbe med. I tillegg så må vi ta tak i litt å lære å beherske seg i det daglige. Hun er en sprettballschäfer, og liker å hoppe rundt og styre. Og jeg ønsker ikke en hund som prøver å stemple bildøra for å komme seg fort inn og slike ting. I trening skal hun få være vill og gal enda.

Her er forresten permen etter den har fått skikkelig juling. Kan ikke klage på kvaliteten på den akkurat…

3 Responses to “Noomi tar ingen Amelie”

 1. Ingrid Says:

  Men Mikkel för tusan!! Var är fotot på partysvenskan?!!! Ska du hålla mig på sträckbänken till på fredag?

 2. Mikkel Says:

  Kanskje det ja? 😛

  Ikke noe fotovær idag, så få se om det blir bedre vær i morgen (dvs egentlig idag da, siden det er etter midnatt, men når det blir lyst… 😛 )

 3. aase Says:

  Partysvensken er supersøt! Hun var veldig lysten på å slenge seg med de andre når de trente i går:)
  Lover bra!

Leave a Reply