14 ukers bilder

I dag fikk jeg tatt med meg kameraet på tur, og tatt litt bilder. Og synes det er håpløst å få tatt gode bilder av en valp som ikke kan bli sittende og som er høyt og lavt. 😛 De to sittebildene er tatt med at jeg bare sjanset på å få henne i fokus, uten å se gjennom kameraet. Men hun er nå søt uansett da.

Rutinene våre i arbeidsukene starter å gå seg litt til. Med tanke på fôring, turer og annet gjøremål som må gjøres. Det skal spises i flere omganger, soves, mailer besvares og slike ting. Hundene får som oftest en times tur nå. Jeg får jo ikke akkurat noen mosjon ut av det, men det har jeg jo jobben min til sånn sett. Det blir jo å rusle i Noomis tempo, og så får de leke og kose seg. Nå som snøen har forsvunnet såpass mye, så har vi endret litt runder i skogen også. Og det er veldig deilig egentlig. Ikke bare gå på stien…


Vida i vårsolen


Noomi har startet å mørkne veldig over ryggen nå


Ute og ramper og leker!


Sjekk fine høyre øre nå!


Teit sittebilde. 😛


Enda et teit sittebilde. 😛


Godbitsøk


Fine jenta mi dette!

Leave a Reply