Søndagsskriblerier

Wolf er enda ikke kommet til rette, men han er observert! Så nå krysser vi alle fingre og labber for at han snart kommer hjem igjen til Tone!

Denne uka har gått mest med på å komme inn i rutiner mhp jobb og den lille, svenske frøkna samt litt hverdagsdressur. Så vi har ikke fått gjort noe voldsomt med vanlig lydighet. Men hun er enda ung, så det er ikke akkurat noen krise. 😛 Til uka starter vi på valpekurs også. Det blir morsomt regner jeg med. 😀

Det starter å bli bart i skogen nå, selv om stier enda er litt isete. Men hundene har godt av å endelig få kommet ut og gått i litt ulent terreng. Det bygger jo helt andre muskler enn å traske langs stier og grusveier.

Var en tur i skogen på Siggerud igår. Traff på løs hund uten hverken innkalling eller kontroll, men så lenge Noomi er i bånd og Vida løs så gikk dette utmerket. Den kom full fart mot oss, men Vida avskar den mot å komme seg helt til Noomi. De løp pittelitt sammen, og så forsøkte den igjen og ta seg mot Noomi. Og Vida gav den en skikkelig trøkk med brystkassa slik at den rullet bortover bakken og pep. Merkelig hvor fort folk klarer å ta inn hundene sine da. Vida er veldig beskyttende ovenfor Noomi, men helt ærlig så er det en atferd hun skal få beholde. Hun er aldri urettferdig, bruker aldri mer fysisk styrke enn hun må og unngår slosskamper så langt det lar seg gjøre. Det er ikke det at hunder ikke får hilse på de andre hunder i flokken, men enkelte hunder blir nektet av henne. Og jeg tenker at hun sikkert har rett i det. Forrige hunden som fikk seg en trøkk, prøvde virkelig å yppe på Noomi (bare at Noomi ikke fikk det med seg).

Noomi mørkner veldig i fargen for tiden, så vi må få tatt masse nye bilder til uka! Hun har mørknet over ryggen og på brystet og bein. Så den hvite «strimman» hennes synes mer nå som pelsen rundt har blitt så mørk. Hun blir veldig vakker, det er jeg sikker på!

Nå er det en natt igjen til fri. Og det er som kjent aldri noe feil…

One Response to “Søndagsskriblerier”

  1. Ingrid Says:

    Längtar efter att få se foton!!! På mörk partysvenska med två paraboler till öron:-)

Leave a Reply