Litt bilder…

Gårsdagen ble brukt i Holmestrand. Hentet Tone på Ullevål, og så bar det nedover. Et par nye observasjoner på Wolf, men dessverre så vi ikke så mye som en hvit liten haledusk en gang. Så han er borte enda dessverre. Håper han snart kommer til rette.

I dag kom det besøk fra Hedmarken. Ei som vurderer valp fra neste kull hos Ingrid som ville treffe Noomi. Det kullet blir jo så nært som de kan være i slekt uten å være helsøsken. Samme far, og mødrene er kullsøsken. Og Noomi er jo den eneste Endurohunden i Norge akkurat nå også. Trivelige folk var det, så da blir det spennende om det blir en liten halvsøster-kusine av Noomi her i landet til sommeren. De fikk leke litt med Noomi også, og hun er som vanlig ikke akkurat lei å be opp til lek. De sa de likte Noomi, og det skjønner jeg godt. Helt sånn objektivt igjen… 😛

Noomi fikk også hilse på deres gamle golden retrievertispe, og hun syntes det var litt teit av den å ikke ville løpe etter henne… Senere fikk Vida komme ut og leke litt, og jentene mine fikk løpt litt i fra seg. En rosa, gjenglemt ball fant de også, så de hadde mye moro med den og har nå fått seg en ny ball. Og vi fikk tatt noen bilder. Noomi er seriøst den vanskeligste valpen jeg har hatt mhp det å ta bilder. Hun er jo nesten aldri i ro!!

I morgen er det både trening i Drammen og valpekurs start. Så jentene får litt rolig dag idag, så jeg kommer ajour med litt klesvask og slike ting. Med så mye hundemat til tining til en hver tid, så skal hundene få tilbake det lille kjøleskapet sitt. Ikke alle hunder som har egent kjøleskap og egen fryser vel?


Noomi har funnet en rosa ball


Noomi har det for seg at man må rulle når man leker med ball


Noomi


Peneste jentene mine!


Noomi digger at Vida løper etter henne


«Catch me if you can»

4 Responses to “Litt bilder…”

 1. Kerstin G Says:

  Härliga bilder Mikkel och öronen står !!

 2. Eva & Elda Says:

  fina bilder på Noomi

 3. Ingrid Says:

  Mikkel kan du inte skicka mig fotona i stort format? Såå fin och det vekar som om jag slipper ge dig en ny valp…;-)

 4. Mikkel Says:

  Ser dårlig ut med en valp til ja nå. 😛 Hadde planer om å ha en til gode nå! Men Noomi blir så fantastisk uansett, så da kommer du til å ønske å sende en valp til hit. 😛

Leave a Reply