Vida 8 år

I dag fyller verdens beste schäferjente 8 år. Tenk at hun har blitt så gammel allerede. Heldigvis har hun ikke fått det med seg helt selv, og er veldig barnslig og leken enda.

Nå er det litt over 6 år siden jeg fikk Vida. Fikk henne i februar det året hun fylte 2 år. Det er mye vi har opplevd på disse årene, og mye vi har gjort sammen. Det føles egentlig ut som hun har vært her bestandig, så litt rart å tenke på at jeg ikke har hatt henne fra hun var valp.

Dagen har blitt feiret med en tur i skogen. Og Vida syntes det var på tide å få strekket sånn skikkelig på beina og løp alt hun hadde noen runder. Bak henne hang en liten frustrert Noomi, som ikke klarer å løpe like fort enda. Men det er bare spørsmål om tid før Noomi blir raskere trur jeg… Godis har hun og fått idag, og så blir det trening i kveld. Fant ut at jeg droppet foredraget, da jeg trur det handler mest om massasje og streching…

Det er skikkelig vårfølelse nå, og man ser snøen forsvinne i full fart. Og det klager vi ikke akkurat over. Noomi hadde forøvrig et uhell inne inatt og tisset litt, men med tanke på hvor sent hun fikk middag igår og hvor mye vann hun drakk, så er det vel ikke helt overraskende at hun ikke klarte å holde seg i løpet av natta.

Først et par bilder til av bursdagsbarnet:

Og så noen av den lille rampete:

5 Responses to “Vida 8 år”

 1. Anette,Issi,Amiga Says:

  Fine Vida 😀 Amiga hilser masse til bestissen, Issi hilser fra toppen av sofaen 😛

  Gi henne en god klem 😀

 2. Michelle Says:

  Gratulerer med dagen til Vida 😀

 3. Ann-Margret & Vinja Says:

  GRATTIS Vida på 8-årsdagen 🙂

  Åhh så söt hon är nu lilla Noomi när hon rest sina öron 🙂

  //Ann-Margret

 4. Inga Says:

  Grattis med dagen Vidamor!

 5. Marthe Says:

  8 år allerede? Jeg følter at du akkurat fikk henne…

  Gratulerer med dagen, Vida 😀

Leave a Reply