Skogstur i vårværet

Det merkes at lille knøtt har blitt litt større nå, så turene våre kan bli lengre nå. I dag gikk vi runden ved Stallerud, som tar sånn ca en time. Sommerstid er det mulig for hundene å bade på den runden også. Noomi hang med hele veien uten problemer, men begge var litt slitne på slutten. Men med tanke på hvor mye de løper og herjer, så går de jo sikkert tre eller fire ganger lengre enn meg på en slik tur. Det er tydelig at de setter stor pris på å være sammen, og Vida liker å være storesøster.

Vida tar oppdragelsen av Noomi på alvor. Det er mye viktig en liten valp må lære, og idag var det gjørmepyttbading som stod på tapetet. Og gjørmebading det ble… De var innom samtlige pytter, hull og bekker på veien. Så de var rett og slett gromøkkete da vi kom til bilen. Heldigvis er begge enkle å dusje, så det var fort gjort å få de rene igjen. Beste med å dusje er å bli tørket mener Noomi, og da logrer hun som bare det…

Dessverre har noen brukt parkeringsplassen der som søppeldynge i vinter, og det er ikke akkurat vakkert nå. I tillegg til mye knust glass utover bakken. Det ser ut som om det er type bilrute, så det er pulverisert i stede for glasskår heldigvis. Men sendte nå en mail til Ski kommune og spurte om de kan sende noen å rydde opp. Håper de kan gjøre det. Når man ser mengden hundemøkk som ligger langs første delen av stien der også, så er det forståelig at hundefolk blir både hatet og stengt ute fra enkelte områder til tider. Det er en grisete gjeng rett og slett. Det koster ikke all verden og stoppe opp og enten plukke det med seg, eller sparke det ned i grøfta…

Kameraet er dessverre tom for strøm, og jeg glemte å lade det igår. Så det måtte bli hjemme.

Været er utrolig deilig nå, og jeg gleder meg veldig til sommeren i år. Det blir den første skikkelige sommeren jeg har hatt på flere år. I fjor var jeg som kjent syk hele sommeren, og de to foregående årene har jeg jobbet litt for mye ekstra. Men i år skal det bli ferie til og med! 😀

I kveld er det middag hos ei venninne. Hundene er selvfølgelig velkomne der, så får vi håpe Noomi kan oppføre seg pent borte. 😛

Leave a Reply