En rask oppdatering

Denne uke har gått alt for raskt. Med meget ustabilt nettilgang, så har ikke bloggen akkurat blitt prioritert heller. Å være på farten med hundene, kurs og møte på jobben går nok foran å blogge. Nye internettet til huseier er superaskt og fint, når det først virker vel og merke. 😛

Vi har hatt litt omlegginger på jobb nå, og det er alltid spennende å se hva resultatene blir. For meg så var det egentlig minimale forandringer. Noen kunder forsvinner, andre kommer til. Det er som det alltid har vært. Og jeg jobber enda i sentrum og kjører ruta jeg har kjørt i mange år. Liker meg der. Mye liv å se på. Treffer mye rare folk, og man opplever jo litt av hvert også mitt i sentrum. Alt fra å bli praiet av politiet til biljakt, til å måtte vandre gatelangs Halloween siden bilen ble innesperret på ukjent tid grunnet Darwins lov.

Onsdag var det valpekurs. Og Noomi mistet sin første tann den kvelden da hun hang fast i kampleken. Så nå blir det vel mest godisbelønning framover. Man trenger ikke å leke så blodet spruter… Og hun er så intens på godbiter, at det går utmerket å belønne med det selv om jeg ønsker fart og intensitet. Og jeg tviler på at den hunden kommer til å få dårlig kamplyst av å ikke måtte henge i leka på hver trening. 😉

Vi trente på håndtarget, sitte på teppe/burtrening, frivillig dekk. Noomi fikk ikke helt med seg at det var et teppe å sitte på. Hun trudde nok at det var sitt hun fikk belønning for, og ikke at hun var på teppet. 😛 Hadde kanskje vært enklere med bur, men jeg gidder rett og slett ikke og dra og hente buret og dra rundt på det. Så teppe får det bli, og det er mer sannsynelig at jeg tar med meg et teppe på trening, enn et bur.

Er veldig fornøyd med av og påknappen hennes. Hun er meget intens når jeg trener med henne, og så slapper hun helt av når jeg setter meg ned og slapper av med henne.

Ellers blir det turer og lek med jentene. De setter veldig stor pris på hverandres selskap, og det er veldig morsomt å se hvor mye glede de har av hverandre.
Vida passer enda godt på Noomi, og bl.a. bil er et sted hunder ikke får røre henne. Aner ikke hvorfor hun gjør det, men siden hun ikke er uretteferdig, ryker på hunder ut av det blå, utagerer etc så synes jeg det ikke er så farlig. Det er nok noe med de hundene som ikke får hilse på Noomi tenker jeg, og Vida er hakket bedre enn meg til å være hund merkelig nok. 😛

Blir nok litt omlegging av kosthold for meg nå framover, siden jeg har tatt matallergitest, og fått utslag på veldig mange produkter. Mye av det visste jeg fra før av, eller hadde mistanke om, mens noe var litt overraskende. Jeg trur noe av det går i kategorien «kan spise litt av», mens annet kan jeg ikke spise ting som har vært i kontakt med den matvaren engang. Tviler på at jeg blir så veldig ønsket middagsgjest framover hos folk da. 😛 Jeg trur jeg bare må tenke litt nytt, sette meg inn i vegansk kosthold og ernæring bare, så blir nok ting vane til slutt også. Å kutte ut kjøtt og sjømat var jo omlegging det også, men nå kunne jeg ikke tenke meg å spise det engang. So, I’m going vegan now.

2 Responses to “En rask oppdatering”

  1. Ingrid Says:

    Oj, oj, oj Mikkel. Så då kan vi stryka ägg-och mjölkprodukter också?…Hmm det blir inte lätt, men inte heller omöjligt;-)

  2. Mikkel Says:

    He he. Ja. Man må nok gjøre det framover. Får nok testet ut en del matvarer igjen før jeg kommer til dere neste gang, men jeg kan spise salat i det minste! 😛

Leave a Reply