Kiropraktortur

I dag var det tid for vår vanlige tur til Kristin Halle. Uten henne kunne jeg nok pensjonert Vida fra konkurranse. Med henne så er det ikke noe jeg merker til, annet enn at jeg må varme henne godt opp for å fungere på krypen.

Det har blitt noen krypøkter uka som var, og de har gått utrolig bra! Har varmet henne godt opp med å kjøre mye venstrevendinger på stedet, og det er en måte som passer Vida og hennes rygg veldig bra. Jeg prøver også å huske å strekke henne skikkelig ut etter lengre økter, men ikke alltid jeg er like flink. I tillegg så opprettholder jeg å tilby strekking jamnt, siden det er en fin «indikator» på hvor myk hun er i ryggen.

I dag ble det litt trening på oss. Ble bare Anne og meg, da de andre to ikke dukket opp av forskjellige årsaker. Surt var det og idag, så jeg er glad jeg som oftest har litt ekstra klær slengende rundt i bilen.

Vida fikk kjørt fri ved foten, innkalling, fremadsending og hals. Noomi fikk trent litt på hjemmeleksene sine fra kurset.

Fri ved foten var bra. Jobbet litt med springmarsjene, siden hun faktisk ikke har så stort behov for å løpe på denne øvlsen. 😛 Jeg fikk i hvert fall kjørt meg litt, da jeg var godt påkledd i tillegg…

Innkallinga så ble det DK på neddekket på første gangen, men veldig bra andre gangen.

Fremadsending knotet vi litt med dette taktskiftet. Hun har lett for å bli både for rask og lang på tilbakeveien, så her har vi en jobb å gjøre. Farta har gått ned i hvert fall…

Halsen fungerte fint idag, om enn noe «tynn».

Noomi får jobbe litt med sitt for tiden, og jeg har startet å bare flytte meg når jeg ikke er fornøyd med hvor raskt hun setter seg. Har startet å legge litt kommando på den også. På dekken så kommer hun med lyd av og til, men det blir sjeldnere og sjeldnere. Hun legger seg raskt og som oftest fint bakover.

Kjørte noen innkallinger også med håndtarget. Hun har ikke alltid like god tid får å være så nøye, så å hoppe å dytte på meg et eller annet sted er visst bra nok mener hun. 😛 Og så trente vi litt med teppet. Akkurat den biten går ikke så bra, siden hun ikke helt kobler enda at det er teppet som er den utløsende faktoren for belønning. 😛

Nå er det en uke fri for oss her. Eller påskeferie. Eller helg. Eller hva man vil kalle det. Fri er det uansett, og vi skal komme oss en del ut i skogen denne uken. Kvelden videre skal nok tilbringes foran PCen med litt underholdning bare sammen med favorittjentene mine. Noomi har drevet og vasket labbene til Vida i efta, noe som Vida mer enn gjerne godtok, og koste seg. Og så får vi ta noen bilder også imorgen, så alle får se hvor pen Noomi er! 😀

Leave a Reply