Sovemorgen??

Utrolig men sant, men i natt har jeg fått sove leeenge. Og ingen liten svensk frøken som har turnet mer enn akkurat høyst nødvendig. Jeg var også overrasket over at hun hadde klart å holde seg så lenge, for det var ingen tissedam på gulvet. Så noen er tydeligvis renslig nå. Hun starter å bli veldig kosete også. Har vel mer tid til å kose for tiden, og ikke bare bite seg fast i ting. Så om kvelden og på morgenkvisten skal hun kose litt i senga før hun sovner.

I dag har det bare blitt tur på hundene. Noomi slo benet litt i lek med Vida, og som schäfere flest både hylte hun og hinket litt på det. Ingen ømme punkter på beinet overhode. Og etter en liten stund så var det glemt og full fart igjen.

Jentene leker mye sammen også. De er de første hundene jeg har hatt som leker så mye sammen med leker, og drar i hver sin ende, knurrer og styrer i vei. De har startet å stelle hverandre litt av og til. Vaske øyne og ører og pusle litt i pelsen på hverandre.

Ellers har jeg brukt litt tid på kjøkkenet idag, og gjort «ting Mikkel ikke visste han kunne». Og jeg har laget meg en liten blogg om matprosjektet mitt her. 😛 Egentlig mest for å samle oppskrifter et sted selv, og dele med ei venninne som også er litt «sær» i matveien på flere områder.

Ellers har det vært en begivenhetsløs Skjærtorsdag, men i morgen er det full fart og trening igjen. Samt middag hos ei i klubben. Jeg trur jeg skal ta med litt egen mat for å være på den sikre siden. Jeg liker ikke å sende lange lister med alt jeg ikke kan spise for tiden…

Leave a Reply