Veldig kort trening…

I dag ble det en veldig kort tur på Hvaltjern for et felt med Vida, et sporoppsøk med henne og et spor på Noomi. Været tilbød jo ikke akkurat til å sitte ute og kose seg og skravle, så da var man effektive.

Var utrolig heldig og kom til «dekket bord» omtrent. Var bare å lufte og varme opp Vida litt, så var det vår tur i feltet. Korridor på ca 20 meter med fire gjenstander. Hun fant de to ytterste ganske raskt, men jobbet en god stund før hun fant nummer tre. Forholdene var ikke de letteste, og da går hun ned i trav og søker roligere. Jobbet lenge og fint og gav ikke opp, så da gav vi oss med tre gjenstander.

Sporoppsøket var på ca 50 meter og vi hadde påvirkning. Og det er første gang jeg har LØPT etter Vida på et sporoppsøk. Fant sporet, sjekket det ut til høyre en liten bit og snudde og gikk riktig vei. Sporatferden blir det så om så med når det er helt ferskt, men det tar jeg ikke så tungt.

Så fikk Noomi et spor på ca 90 skritt og times liggetid. Startet veldig bra. Hun jobbet godt og nøye. Fant den første gjenstanden, og slet i vinkelen (første gang hun har hatt det). Fant leke til, og like etter det ble det bare rot, særlig fra min side… Jeg trur jeg må merke sporene slik at jeg har kontroll på om hun følger mitt spor eller bytter. Valgte å bare ta henne av sporet da uten noe om og men, og så får vi prøve oss på nytt i løpet av uka eller noe.

Så tusen takk til Anne og Helene for en helt fortreffelig treningspåske!

Leave a Reply