Super oppladning…

Her er den beste oppladningen man tenkes kan til stevnet i morgen. En kollega har bursdag snart, og tok med kake på jobb. Han hadde fått samboeren til å lage den glutenfri for at jeg skulle kunne spise, men det var noe annet i den tydeligvis som jeg ikke kan spise… Så det blir ingen jobb for meg i natt, og jeg håper jeg er bra nok til å starte i morgen…

Noomi er den mest sosiale valpen jeg har vært borti egentlig. Men ikke akkurat så smart på alle områder. Det sosiale overstiger nok å ta erfaring fra «konsekvensene» for å være sånn.

Å kose seg med tyggebein er en fellesgreie for henne, og man skal helst ligge oppå hverandre og spise på hver sin side av beinet. Regner med at dere skjønner at det er Vida som skal spise i andre enden. Hver gang ender det jo med at Vida også tar Noomi sitt bein, og da får hun to bein og Noomi ingen. Så gråter hun fordi hun ikke har noe bein. Så er det å gå og redde beinet til Noomi og gi henne det tilbake, og så er det ny runde. Dele med Vida, Vida tar det og Noomi gråter…

Det nest beste er at noen holder beinet for henne. Så akkurat så mye mataggressjon har hun ikke akkurat. 😉

Leave a Reply