Dagen derpå…

Skuffelsen over gårsdagen har lagt seg, og i morgen starter treningen med godt mot mot neste konkurranse. I dag har vi ikke gjort så mye, da vi har hviledag etter en konkurranse siden Vida synes det er en utmerket idé. Da vil hun leke, kose og gå tur bare.

Supersvensken min er seg selv lik. Og så sosial at jeg blir liksom ikke helt ferdig med å fortelle om hvor herlig jeg synes hun er. Hun vil ha oppmerksomhet og leke, som alle valper vil. Og da dytter hun lekene inn i handa på meg, for at jeg skal holde i mot og kampe med henne. Dersom jeg ikke vil leke, er Vida neste «offer» og Noomi forsøker å dytte leken inn i munnen på Vida så hun kan holde i leka, og så kan Noomi dra i snora.

Høres sikkert kvalmende fornøyd med henne, men det får dere bare leve med. Det er en bivirkning av å ha en sånn hund nemlig… 😉

Hadde nettopp en hundeeier på døra. Det har visstnok vært en biteepisode her i påska. Fikk først ikke så veldig sammenhengende tale fra de, og aller først trudde jeg det var deres barn som hadde blitt bitt. Men det var visst deres hund som hadde bitt et barn. Skadeomfanget aner jeg ikke, jeg kjente ikke for å grave så voldsomt etter detaljer. Men uansett om det er skambiting eller rift i jakka, så kjenner jeg at jeg tenner litt når de kommer med forklaringer om at «det var barnets feil, for det sparket forball og Fido ville jo være med å leke!» Siden de lette etter vinter, betyr det antakelig at saken er tatt videre. De skal være glade jeg ikke var vitnet nå, for de jeg hadde ikke hatt så mye pent å si etter denne samtalen. Visse holdninger har jeg ikke spesielt stor toleranse for…

Leave a Reply