Siste Drammenstrening…

I dag var det vintersesongens siste trening i Drammen Hundepark. Og det var litt mer innevær idag enn sist gang. Rett og slett deilig var det å kunne trene tørt!

Vida fikk gått igjennom mesteparten av klasse A øvelsene. Stige lar seg ikke ta der, fellesdekk med skudd det samme (og jeg har ikke behov for å stadig legge henne på fellesdekker) og jeg står over apporteringsøvelsene der inne pga plassen. Ser at treningen der inne går veldig greit når det ikke blir for trangt. Hun er ikke så glad i å ha folk helt oppi seg når hun trener. Hun er jo ikke redd folk, hun kan utmerket være med over alt med mye mennesker. Men når vi trener synes hun det ikke er noe greit.

Generelt sett var jeg veldig fornøyd med treninga hennes i alle øvelsene. Hun hadde rett intensitet, var lett å jobbe med og storkoste seg veldig. Og ekstra fornøyd er jeg med at hun kan gå fremadsending forbi hunder som tar kontakt med henne uten å bry seg overhode. Hun går rett fram forbi alle!

Så kjørte jeg en liten økt med litt biting i skinn. Noe hun synes er veldig moro. Trur hun savner IPOen av og til, for gleden er stor når hun får gjøre litt gamle kunstner og kampe skikkelig. Og så stemplet hun meg så kraftig i magen at jeg gikk ned for telling. 😛 Å få ca 30 kg schäfer i magen var ikke akkurat digg. 😛

Noomi er flink til sitt, dekk og ståen sin. Og baklengsmarsj når hun får ut litt krutt på forhånd. Ellers blir det mye hopp og sprett. Vi må få startet litt med utgangsstilling, så vi får fokusere litt på det framover nå også.

Så startet vi litt med dekkmarkeringer på sporpinner idag. Og det var veldig moro syntes Noomi. Kriteriet for å få pinnene til å hoppe avgårde var å ligge. Problemet var jo å ligge stille! For hun ville jo så gjerne at de skulle hoppe avgårde. Hun fikk også da vist fram at hun kan krype bakover da i det minste…

Noomi har visst kjedet seg litt før jeg våknet, og hadde tatt med seg litt leker opp i senga i løpet av morgenkvisten. Man vet man har valp da… I tillegg så var hun utrolig selskapsyk og leken på morgenkvisten, og gikk etter meg med en leke for å prøve å få meg til å dra i den til stadig. Liker denne egenskapen veldig med henne. At hun er så opptatt av at vi skal gjøre noe sammen! Hun blir mer og mer kosete også, og kommer ofte og skal kose litt før hun sover, eller før vi står opp (så kan dere gjette hvor mine hunder sover…). Regner med at Ingrid snart blir lei av å høre hvor fornøyd jeg er med henne, men det er vel bedre det enn at jeg er misfornøyd. 😉

Vida har rutine om morgenen. Da skal hun ligge på armen ytterst. På ryggen og kose en liten stund. Det er fast hver morgen.

One Response to “Siste Drammenstrening…”

  1. Carina Says:

    Er så utrolig deilig med valper som vil finne på ting sammen med eier, det er en utrolig stor fordel i trening osv. 😀

Leave a Reply