Kjapp lydighetsøkt

I dag har det blitt en kjapp lydighetsøkt på jentene. Så skal vi lure oss til å få oss en økt på klubben vi skal konkurrere hos i morgen. Vida trenger å være i gang hele veien til konkurranser rett og slett. Så håper vi gjør det noe bedre til søndag, enn vi gjorde søndagen som var.

Vi snek oss til å låne en bane her i traktene. Vi kommer jo til å konkurrere der flere ganger, så kjekt med en liten treningsøkt også. Bygge opp litt forventninger der, og trene på krypen. Irriterende nok så krøp hun veldig bra der denne gangen, og reiste seg ikke opp halv meter før slutt… 😛

Det meste fungerete veldig greit der, om enn annet enn at hun hang litt på fri ved foten og hadde det veldig travelt på fremadsendingen. Krøp bra, halset bra, hoppet bra og stoppet ikke på innkallinga slik som sist. Har belønnet henne for å holde farta forbi ståmomentpunktet denne uka, siden det har vært et lite problem i det siste. Motivasjonen for å stoppe bruker å være veldig høy for henne, litt for høy til tider.

Noomi fikk trene på sitt, dekk, stå og gå bakover. Og det var full fart og mye moro mente hun. Veldig greit å trene uten noen rundt av og til, så jeg kan ha henne helt løs uten noe bånd etter seg. Løp litt rundt i starten, men kom med en gang jeg ropte på henne. 🙂
Hun har vært et lite lykketroll idag igjen, og går rundt og logrer, inviterer til lek og bare skal ha oppmerksomhet. Av og til tenker jeg at det ikke skulle vært mulig å være så glad…

Jeg glemte å fortelle at Noomi fikk sitt første ferske elgtråkk i sporet sitt i går! Elgen hadde vært og tuslet etter at jeg hadde lagt sporet, og vært så hyggelig og krysset det. Men så jo store, fine spor etter den som ikke hadde vært der da jeg la det ut. Noomi brydde seg ikke noe om det overhode, men fulgte mitt spor. 🙂

Har forøvrig bestemt meg for å bytte dyrlege nå. Han som avlivet Nirm jobber ikke ved Sinsen noe mer, så ikke rart at jeg ikke ser han da… Enten blir det tilbake til Oslo Dyreklinikk, eller så får jeg finne en annen en som kanskje er litt billigere på småting. Det skal ikke være nødvendig å tenke over hvordan valpen ens blir behandlet av dyrlegen egentlig, men jeg stoler ikke på hva han kommer til å finne på om en hund slår seg vrang…

2 Responses to “Kjapp lydighetsøkt”

  1. Ingrid Says:

    Vad är det du skriver? Är veterinärerna i Norge inte snälla mot sina patienter?

    Stort lycka till i helgen.

  2. Mikkel Says:

    Takker. 🙂

    Han her var ikke noe trivelig nei. :-/ De fleste er det, men ikke alle har hundetekke overhode og aner ikke hvordan behandle en hund…

Leave a Reply