Drittdag

Snakk om lang og bortkastet tur for ingenting… Det er sjeldent jeg skuffet over resultater, men idag er jeg det…

Vi startet i skogen. Oppsøket var mer eller mindre perfekt, og vi fikk 10-10 på det. Hun hadde fin retning, fin fart, og slo rett på sporet valgte riktig vei. Sporet veldig fint og vi fant fire pinner. Så krysset vi en gammel traktorvei, og der tok det slutt med fornuftig sporing. Så vi måtte bryte sporet. Så langt for så lite…

Så akkurat nå skal jeg litt i tenkeboksen. Om jeg skal fortsette med Vida eller ikke. Vi er ikke gode nok rett og slett. Hverken å få disse tre certa jeg drømte om, eller komme oss til NM. Så det har vi gitt opp nå. Så da får jeg se hva jeg gjør videre rett og slett. Vida er 8 år nå, og blir ikke yngre. Å konkurrere for å gå av spor støtt og stadig og havne på «firehundeognoenpoeng» har jeg ikke stor interesse av…

4 Responses to “Drittdag”

 1. Carina Says:

  Veldig kjipt at dere ikke kom lengre i sporet! Men Mikkel da, dere debuterte i A med 574,5 poeng, det synes jeg viser at dere virkelig har noe i A å gjøre! Hvor mange konkurranser har dere i A egentlig? Håper ikke du gir opp de tre certa du har drømt om, riktig enda.

 2. Ingrid Says:

  Mikkel, ge inte upp. Vida är en bra spårhund och i för fin form för att sluta redan. Dessutom får man nya erfarenheter av varje tävling. Som jag ser det ska Vida inte missa ett spår, sedan kanske hon inte alltid kommer att ställa upp på lydnaden pga miljökänslighet där. Men när det fungerar så kommer det att fungera! Kör på denna säsong nu!

 3. Mikkel Says:

  Det kan jo være ting i skogen jeg ikke får med meg som gjorde at hun valgte vekk sporet og trakk motsatt vei.

  Vi havnet tilbake til utgangspunktet. Det er første gang hun har bevisst tatt seg tilbake til start (det er jeg som ikke har retningssans som ikke så at vi var ved start før jeg så bilene). Da tok jeg henne av for å ikke ødelegge i sporet ved siden av meg.

 4. Ingrid Says:

  Låter som när jag tävlade spår med Allti i Östersund förra året. Jag kom tillbaka till starten minst tio gånger…;-)

Leave a Reply