Søndagsskriblerier

Akkurat nå tikket det inn en gledelig telefon om at jeg er kommet med på sporkonkurransen i Borås 1. mai. Hadde ikke helt regnet med det, så Vida er ikke «holdt igang» godt nok. Men jeg har takket ja, og satser på at en god trening i morgen skal hjelpe på mye. Så får vi bare hoppe i det og ta sjansen. Loddtrekning er allerede klokken 07.00, og jeg har ikke ordnet meg overnatting. Så kan dette bli litt spennende. 😛

Nå er det en natt igjen før friuke. Og som vanlig er det en av de beste delene med jobben min. Jeg liker den sabla godt hver gang jeg har fri. 😛 Hadde glemt å melde på noen stevner, og fant ut det etter jeg var kommet på jobb. Så da var det bare å tøffe en liten tur hjem, melde på og tøffe tilbake til jobben min. 😛

Til uka er det sporstevne i SHK, og jeg har min debut som sporansvarlig… En jobb jeg ikke helt skjøtter bra, når jeg stikker fra landet dagen før. 😛

Hundene har hatt pass i helgen, og fartet litt rundt. Greit med en hundepasser som miljøtrener hunder litt. Noomi har kjørt tbane helt til Majorstua idag, og hun er visst kjempegrei på tbanen. Legger seg ned og slapper av, og ingen av hundene reagerer på eksempel barn på sparkesykkel inne på banen. Ungen hadde passert nesa til Vida med et par cm bare, og Vida hadde ikke løftet på hodet en gang. Hun er jo en flott rollemodell til Noomi i slike miljøer, ikke at Noomi trenger det sånn egentlig. Hun er ikke akkurat miljøsvak den lille tøtta. Nytt sted, nye inntrykk, nye opplevelser er bare moro. Hun er derimot ikke så flink til å følge med på hvor hun går enda… Men det kommer seg når hun blir litt eldre, og litt mindre impulsiv.

Forøvrig har jeg verdens beste oppdretter, som hører på tåpelige «bekymringer» fra valpekjøpere. Nå er det ikke Noomi som er problemet, men at jeg har blitt litt sliten av leken «finn 40 feil med Noomi». Etter 6 år med Vida, skulle man tru man hadde vent seg til det egentlig… Folk har nemlig hatt et ustanselig behov for å fortelle meg hva jeg kan klare og ikke klare med henne, og hvilke svakheter hun har. Jeg er fullstendig klar over de, så hvorfor folk må påpeke det ustanselig har jeg aldri forstått helt. Etter jeg fikk opprykket til A, så har det faktisk blitt ganske så stille…

Det er latterlig å bli irritert på det, og i 99% av tiden ler jeg bare. Men så blir ting litt nok rett og slett. Særlig etter at jeg fakitsk har fått kritikk for å være fornøyd med henne!! Det er frivillig å lese bloggen min, eller mine statusoppdateringer på FB. Så har du ikke noe positivt å si, så sier jeg som Knut Nærum: «Sitt ned og hold kjeft!».

3 Responses to “Søndagsskriblerier”

  1. Ingrid Says:

    Mikkel, Jag har bott i Borås och kan kanske hjälpa dig med kontakter vad gäller husrum. Men först och främst tycker jag att du ringer och frågar om du kan bo i klubbstugan eller någon av barackerna bredvid. Hör av dig om du behöver hjälp så kan jag fråga runt.

  2. Ingrid Says:

    Kanske borde skrivit «vi har bott i Borås». Vi bodde där 2001-2003 och var med i Borås Brukshundklubb…;-)

  3. Mikkel Says:

    Løser det med å døgne i morgen. Da rekker jeg både og ordne med spor, og reise nedover på natta.

Leave a Reply