Rolig søndag

Rolig søndag idag, der hundene har vært ute lenge i hagen og lekt bare, samt en liten tur på Tunevannet. Har ommøblert bilen min idag. Tatt ut Bogar sitt gamle bur, og satt jentenes bur helt innerst. Det har jo egentlig fire dører, men pga en liten konstruksjonsfeil, får jeg bare opp tre av de når det står innerst. De to bakover, og døra på Vidas side. Men jeg har sendt mail til en i klubben som er mulitikunstner med metall om han kan hjelpe meg og fikse den døra som ikke lar seg åpnes. Det må kappes litt i et hjørne der bare, aller helst sveises på en skrå stang i hjørnet, samt settes på en ny «stopper» som gjør at døra ikke går inn i buret.

Det ble veldig ryddig og fint nå, samt enklere mhp bagasje. Eneste er at folk nå må ha med seg egent bur for å sitte på med meg (om de har hund vel og merke 😛 ). Og det må passe inn bakerst. Liker hverken å ha løse hunder, eller hunder foran. Men jeg ser det ikke helt som min oppgave å ha plass til hunder som ikke er mine sånn sett. 😛

Godeste Vidaen:


Som er i A spor og har certpoeng både i Norge og Sverige!

Så kommer noen bilder av vakre Noomi. Så blir Ingrid fornøyd!

Hun lever virkelig opp til navnet sitt. Lille lykketrollet mitt som er så utrolig vakker! 😀

One Response to “Rolig søndag”

  1. Ingrid Says:

    Otroligt vacker!! *suck* I bland undrar jag om jag får äga en Allti-look-alike igen. Kanske andras tur att njuta..;-)

Leave a Reply