Verdens verste hundeeier…

Det er jeg. Jeg føler meg tvers igjennom pill råtten og ekkel nå. Jeg har vært skuffet over enkelte av Vidas prestasjoner i et siste. Irritert over enkelte problemer og manglende motivasjon i appellen. Og idag fikk jeg svaret. Vida har skadet det venstre kneet sitt, og har gått med dette en stund.

Jeg burde visst bedre. At Vida ikke bare «gir litt faen» som jeg har følt i det siste. At hun gjør så godt hun kan. Og jeg har ingen rett til å være skuffet over henne. Og jeg skjønner jo nå hvorfor vi har fått enkelte problemer i det siste.

Vi har trukket oss fra ukas to stevner. Og jeg trur nok det er tvilsomt at det blir start på Elverum. Dvs at vi ikke får noen fler starter i vår, og NM utgår pga for dårlig resultat. Men men. Det er slikt som skjer, og det viktigste er at Vida nå blir frisk og fit for fight igjen. Smertestillende er innkjøpt, ispose og en salve for å massere vonde muskler med.

Vida er den rake motsetning til Nirm når det kommer til det å vise smerter. Det skal mye til før hun gjør det, og når jeg ser det har det gått veldig langt. Nirm var veldig flink til å vise at han hadde vondt noe sted. På Vida har jeg sett de siste dagene at hun har dratt litt på et bein, men siden vi skulle til Kristin Halle idag, så ventet jeg med å få det sjekket opp.

Så nå skal vi ta det rolig noen dager, før vi starter å trene opp igjen nå. 🙂

Leave a Reply