Sportrening

Siden jeg liksom er sporansvarlig i klubben, så prøver jeg å få ut folk å trene spor. Helgene har jo ikke vært de beste dagene for så mange, og hadde ikke Vida vært skadet, så hadde jeg jo ikke vært hjemme denne helgen heller. Men idag fikk man da samlet noen folk til å komme seg ut å trene.

Noomi fikk et spor som var vel sånn i overkanten av 200 meter om jeg ikke husker feil. Hun hadde flere vinkler, fire apporter og krysset en liten sti. Mye orienteringsløpere i skogen, så jeg aner ikke hvor mye overtråkk i sporet (men det er noe jeg faktisk ikke bryr meg om). Ned en liten skrent også. Hun mistet en pinne idag, hadde det litt travelt akkurat på det partiet. Første vinkel gikk helt utmerket, men jobbet litt mer i de andre vinklene. Skrenten gikk utrolig greit, men kjenner jo at jeg ikke har en hund som bare kan kommanderes til å vente i bunnen til jeg kommer meg ned. 😛 Alt i alt var jeg veldig fornøyd med henne idag. Liggetid var på ca 1 time og 45 minutter. Altså straks oppe i liggetider til A spor. 😛

Etter alle var dratt, fant jeg plutselig ut at Vida kan jo få gå spor på gress i det minste! Så jeg la ut et spor på ca 200 meter med en vinkel, en spissvinkel og over en brua (slike bruer man går på ski over). Tre pinner. Gikk det helt ferskt, siden det ble så bråbestemt. Og hun hadde ikke glemt gamle kunstner med å gå spor i slike miljøer med mye fert. Eneste stedet hun slet var spissvinkelen, siden hun gikk litt over den. Ellers var det ingenting negativt å si på sporet hennes. Så trur at hennes sykemelding for tiden kan brukes til spor på enkle underlag. For beinet vel og merke. 😉 Ikke at det å gå spor der et par stykker har trent litt lydighet er det vanskeligste hun har vært med på. Hun er tross alt hatt store deler av sporopplæringen sin i parker i Sarpsborg, gått spor i Frognerparken en lørdag, opplevd at folk har spilt fotball i sporet sitt, kubeiter mm.

Helgen har ellers gått til å omorganisere kjøkkenet mitt. To turer på IKEA også, for å få litt orden i rotet mitt. Er nemlig overbevist om at jeg har alt for lite lagringsplass, og aldeles ikke for mange ting (men hadde jeg hatt mer lagringsplass, så hadde jeg vel hatt flere ting også…). Eneste som mangler nå, er en hylle under kjøkkenbenken, og det trenger jeg hjelp til noen som er handy med slike ting som gipsvegger (som jeg ikke er venn med). Og så ønsker jeg meg en hylle i garderobeskapet mitt.

I går ble det tur på hundene bare, men var litt for langt for Vida, og hun hadde vondt i kneet sitt da. Så driver og lurer på om jeg burde ha røntget det eller ikke… Hun nyter massasje, selv om hun har ikke helt sansen for ispose. I morgen er det jobb igjen, og valpekurs på tirsdag. Så får man se hva uken ellers bringer, og glede oss til fri igjen. Juni er det kurs med Jan Gyllensteen, og juli kennelleir i Strängnäs. 😀

Leave a Reply