Intet nytt under solen

Da har Vida vært hos Trond Bergsjø på Oslo Dyreklinikk. Jeg hadde liksom mest planer om å få tatt et røntgenbilde av kneet hennes for å være på den sikre siden, men han mente at det ikke var nødvendig overhode. Så da stod vi over. Dvs at jeg kunne ha droppet hele turen da, men men.

Vi snakket om rehabilitering, og jeg har bestilt time hos de som har rehabiliteringa på Oslo Dyreklinikk nå. Aller helst ville jeg gått til Kristin Halle, men hun mangler water walk og det er det jeg har interesse av å ha Vida i nå. Veldig synd at Laxmi ikke jobber der lengre, men jeg lurer på å dra ned til Ensjø fredag for å se hvordan disse er. Det hadde vært greit med noen som er så nært som de er, med tanke på kjøring og enkel tilgjengelighet.

Vida var selvfølgelig eksemplarisk hos dyrlegen. Som den klikkertrente hunden hun er, så tilbød hun mye stå på bordet idag, men var nok noe fornærmet over at hun ikke fikk griseøre til slutt. Godis var ikke bra nok, selv om hun fikk mange av de. 😛 Trur jeg skal ta med griseøre neste gang hun skal dit. Nå skal hun på kontroll hos Kristin den 2. juni, kontroll til Trond Bergsjø den 23. juli, til rehabilitering og garantert en tur til Kristin til før kontrollen hos Trond. Hun skal fortsette på Rimadyl ved behov.

Noomi fikk være med inn, siden hun ikke kunne sitte og koke i bilen. Og med tanke på hennes siste dyrlegebesøk, så hadde hun godt av å bare være med inn uten at det skjer noe. Og uviljen mot å være på dyrlegebordet forsvant, og hun spratt noen ganger opp på det mens Vida stod der. Uten at Vida brydde seg noe om at Noomi turnet rundt (det er jo normalt). Man kan si hva man vil om Vida, men hvor mange hunder kan stå på et bord og bli undersøkt av veterinærer og få en valp sprettende oppunder magen uten å lee på et øre? 😛

I tillegg så fikk bilen min sommerdekk på. Det var kanskje på tide. Tviler på at det kommer mer snø nå. 😛 Har ikke akkurat angret på å flytte dekkene mine til dekkhotell. Ufattelig deilig å bare levere bilen, og dra igjen med skiftet dekk. Noomi var da med på sin første dekkbytte, og det gikk utmerket. Mye rare og høye lyder der, men hun brydde seg ikke.

Så nå er det jo bare å tiden til hjelp og trene opp Vida sakte med sikkert. Hva som skjer konkurransemessig sett, får tiden vise. Det viktigste er at Vida blir bra, og kan leve et langt og godt liv. 🙂 Jeg svinger litt mellom å tru at dette kommer til å gå veldig ba, siden vi oppdaget det så tidlig, til å miste litt håpet om at hun aldri vil bli helt bra… Men som sagt, det er tiden man må ta til hjelp nå.

Leave a Reply