Første gang i water walk

Da var Vidas første tur til rehabilitering over. Pga varmen og kø, så fant jeg ut at det var like greit å ta tbanen ned. Det tar kortere tid egentlig, og litt bedre for hundene temperaturmessig sett. Og sort belte har jo Vida i tbanekjøring, mens Noomi går gradene nå. Men ikke alltid like lett å være liten voff på tbane tur, og hun blir litt utålmodig av og til Det dummeste med å rekke noe, er jo at jeg må gå av på stasjonen jeg skal av på, og ikke kan sitte på til hun er rolig. Hun får nemlig ikke gå av tbanen om hun er urolig og maser når vi er ute bare for å kjøre bane.

Noomi måtte jo henge på lasset som sagt. Ikke er det temperatur for henne til å vente i bilen, og ikke kan hun være alene hjemme enda. Hun er nok litt bedre miljøtrent enn hjemmealenetrent. 😛 Og hun turnet rundt som normalt. Vi trudde først at hun er veldig avhengig av Vida, siden hun insisterte på å komme seg inn i water walken, men det var ikke Vida som var hovedfokuset fant vi ut. Men at Vida fikk gjøre noe Noomi ikke fikk… Merkelige hunden. Med en gang Vida kom ut av water walken, så løp Noomi inn i den.

Dette var første gang Vida var i en water walk, og det gikk utmerket. Litt usikker helt i starten, men med en gang hun skjønte hva hun skulle, så trasket hun fint avgårde. Det var veldig morsomt å få studert bakbensbevegelsene hennes, og jeg fikk bekreftet at jeg hadde rett i hvor jeg mente problemet i bevegelsen var. Synd jeg ikke har noe kamera jeg kan filme med.

Helen skulle ta kontakt med noen kollegaer i Sverige om hva som var beste trening for Vida framover. Så da får jeg et treningsopplegg til uka. Fram til det blir det lufteturer i bånd, samt noen fysiske øvelser med henne for å holde bevegelser, muskler og ledd i gang. Har også planer om å få dratt og tatt en 4 leg check med henne. Når det blir, er ikke helt sikkert enda. Det er tross alt i Örebro… 😛

Vida har nå fått sin egen lille sorte bok. Som alle som behandler henne nå skal få skrive kort hva de gjør, slik at de veit hva som skjer med henne. Hun har tross alt et par som ser til henne nå. 😛 Og jeg trur for Vidas del kan være veldig nyttig med at alt blir dokumentert, selv om det er hos flere terapauter.

Det blir spennende framover dette. Både med tanke på om Vida blir 100% frisk, og å lære mer selv om rehabilitering.

Leave a Reply