En varm lørdag

En fordel med varmen, er at hundene automatisk er litt roligere. Og det passer jo bra for Vida nå.

Hun får små turer i bånd nå, og så blir kneet kjølt ned med ispose etter hver tur. Det går framover med aksepten for å ha ispose på kneet. De første gangene var hun ikke helt villig, og det holdt med et minutt eller så. Men nå går dette framover også. Har kjøpt en Hot/Cold pack til henne, som er til gjenbruk og som man bare putter i fryseren. Mer økonomisk, og mer miljøvennlig enn engangsposer som man kaster for hver gang.

Så har vi startet med øvelsene for å beholde bevegelsesbanene åpne. Høyre bakben er det ikke noe problem med. Det kan jeg jobbe med som jeg vil. Venstre bakben er hun mer uvillig, så vi tar små bevegelser og korte økter. Høyre framben går også utmerket, men siden hun har en brukket tå på venstre framben, så er hun ikke helt villig til å jobbe med labben på den siden. Men vi fant ut en metode sammen som hun aksepterte, og som jeg fikk jobbe med labben. Litt massasje av brystmuskler, lår og «rulling» av pelsen har hun også fått idag. Noe hun ikke har så mye i mot.

Tirsdag er det valpekurs igjen, og da skal jeg stoppe innom i Sandvika for å se etter BOT filt til henne. Evt få de til å bestille til oss.

Bevegelsene til Vida igår var veldig tilfredsstillende. Hun gikk like bra på beinet sitt som før water walken, så det var ikke for mye. Fikk en rimadyl i går kveld for forebyggende. I dag er bevegelsene gode også. Dvs ikke blitt verre.

Første gang Nirm var i water walken, så var han overbevist om at han skulle svømme i den. Han trente vi jo ryggen på, så vannet var ganske høyt. Så han trakk opp de lange beina sine og svømte på stedet…

Leave a Reply