Ferdig med tannfelling

Da var tannfellinga til Noomi over. Siste hjørnetann datt ut i dag, og da slapp jeg å trekke som jeg var redd for en liten stund. To hjørnetenner var trege med å forsvinne, og den ene kom opp på innsiden, og da blir man jo bekymret for helt feil tannstilling. Men den falt ut tidligere denne uka, og så forsvant siste idag som sagt. Driver og teller tenner som bare det for å se om det er noen som mangler, og hittil er jeg i det minste sikker på at alle i overkjeven har kommet opp i det minste. Prøver å sammenlikne med Vida, men siden hun mangler flere tenner pga skade, så er det ikke bare å telle hos henne heller. 😛

Vida har fått gode vaner hos en viss veterinær. 😛 Behandling = godis. Om det er ispose på kne, eller full pakke. Så får skylde på henne for å ha gitt gode vaner til Vida. Men på en måte er det jo veldig greit da. Hun er lettkjøpt egentlig, og om det gjør at hun blir enda enklere å behandle, så klager jeg ikke på at det koster noen godiser.

Har mailet på time til 4 leg check til Vida. I Västerås faktisk, og jeg hadde håpet å få time hos Stefan. Håper å få time kommende eller neste friuke, og det blir jo lagt inn besøk hos oppdretter til Noomi noen dager også da. Får ikke vært med på valpetreffet i juni pga Gyllensteen-kurset, så har uansett tenkt tanken på å dra over noen dager. Og det hadde jo vært ypperlig å kombinert det med en sjekk. Så kan jeg få tatt en ny en i kennelleiruka, siden Vida har sin siste kontrolltime hos Trond den 23. juli. Nå hadde det sikkert ikke vært nødvendig med alt jeg gjør med henne da, men jeg synes det faktisk er spennende også. Mye av det jeg lærer nå, kan jeg garantert bruke som forebyggende også i framtiden. Så det blir litt investering som jeg ser det også.

Vida har fått tatt øvelsene sine idag. Er enda forsiktig med venstre bein, og når hun er uvillig til å la meg bevege beina. En del massasje har hun og fått idag, og idag fikk jeg jobbe godt med venstre forlabb også. Rett og slett litt spa på en søndag, og da skulle hun søren meg ha godis igjen….

2 Responses to “Ferdig med tannfelling”

  1. Ingrid Says:

    Nu har jag lästa i kapp. Vad duktig du är med rehab. Du vet att du alltid är välkommen hit:-).

  2. Ingrid Says:

    läst ska det stå.. 😉

Leave a Reply