Valpekurs

Da var det dags for valpekurs igjen, og det er alltid kjekt å slippe å stresse til jobb. Men sånn er det å gå kveldskurs når man jobber natt…

I dag trente Noomi på å løpe rundt en stol, klossen og omvendtlokking. Stolen var ny for henne, men det gikk ganske greit å shape inn. Hun tok det raskt, og forsøkte ikke å gå opp i stolen alt for ofte. Nirm endte jo med å sitte der, og mente øvelsen var «løp og sett deg i stolen». 😛 Om jeg blir å bruke den til noe, er en annen sak, men det er jo trening i shaping både for Noomi og meg.

Klossen går bra. Nå skal jo jeg ha inngang på høyresiden da, men det går utmerket å bruke klossen til det også. Man må bare tenke litt anderledes.

Omvendtlokking har vi kommet langt med. Kan kvalitetssikre både sitt, dekk, stå og klossen med det. Så vi fikk kjørt en del repetisjoner på det. Og det er en ting jeg synes har vært veldig kjekt å bruke på henne, siden det gjør at hun må tenke litt på posisjon også. Så kjørte jeg litt handteringstrening. Hun er inne i en periode som hun bare litt sterke meninger på visse ting til tider. 😛

Med tanke på kneet til Vida, så har jeg blitt enda litt mer betenkt på hva jeg trener på i kurssammenheng. I og med at man egentlig ikke har mulighet for å varme opp. Så jeg har bestemt meg for å ikke kjøre eksplosive øvelser overhode uten å ha mulighet til å varme skikkelig opp først. Ikke på Noomi heller. Hun er jo frisk og fin, men det trenger ikke å vare lenge om man ikke er forsiktig.

Fikk kjørt innom og kjøpt Back on Track filt til Vidas bein. Og den må hun nok belage seg på å dele litt med meg. 😛 Så hun har kost litt med det runt beinet idag. Hva den hunden ikke har snart…

I morgen setter vi kursen mot Eskilstuna. Besøke Ingrid noen dager, samt vi skal en tur til Västerås og ta en liten sjekk på Vida. Det gleder jeg meg til. Mest til Enduro besøket da. 😀 Treffer vel tanta til Noomi nå, samt halvbror Drive igjen. I tillegg til Allti og Bolt (tru om han husker meg enda. 😛 )

Skulle ha hørt fra rehabiliteringsterapauten idag, men ikke hørt noe…

Leave a Reply